اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حرف های سرمربی اخراجی پیکان

حرف های سرمربی اخراجی پیکان
سرمربی پیشین تیم پیکان گفت: چند بازیکن خوب جذب کردم تا فرهنگ فوتبالی پیکان را تغییر دهم اما در نهایت کارمان به قطع همکاری کشیده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامنصور ابراهیم‌زاده  در مورد انتخاب صمد مرفاوی به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پیکان اظهار داشت: به مرفاوی به خاطر حضورش در پیکان تبریک می‌گویم و امیدوارم او و همکارانش در این تیم موفق باشند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی در خصوص عدم نتیجه‌گیری‌‌اش با تیم پیکان خاطرنشان کرد: حتماً مشکلی بوده که این اتفاق رخ داده است. متأسفانه توپ‌های ما گل نشد، راحت گل خوردیم و نشد که نتیجه بگیریم.

,

سرمربی پیشین تیم فوتبال پیکان ادامه داد: بحث من این نیست که تیم بالانس بود یا نه ولی شما ببینید تفکر پیکان در سال‌های پیش چطور بوده است. این تیم همیشه به لیگ برتر می‌آمد و بعد از یک فصل به لیگ یک سقوط می‌کرد. وقتی من به این تیم آمدم برخی از بازیکنان این تیم را حفظ کردم و چند بازیکن خوب از استقلال، ملوان، تراکتورسازی و راه‌آهن جذب کردم تا بتوانم فرهنگ فوتبالی پیکان را تغییر دهم. ما بازیکنان اسمی را جمع کردیم تا این کار را انجام دهیم.

,

ابراهیم‌زاده افزود:‌ می‌خواستم ابتدا ثبات تیمی را در پیکان به وجود بیاورم تا تیم به این اندازه بالا و پایین نرود و در سال‌های بعدی تفکر تیم تغییر پیدا کند. در ابتدای فصل خیلی بد بودیم و حتی در شش هفته ابتدایی گل هم نزدیم اما بعد از آن از فولاد، پدیده و تراکتورسازی امتیاز گرفتیم. تصمیم داشتم تا در نیم‌فصل تیم را تقویت کنم که فرصت آن را به دست نیاوردم.

,

وی در پاسخ به این سؤال که آیا به او زمان کافی داده شد یا خیر گفت: بحث زمان یا فرصت نیست بلکه بحث اعتقاد و باور به برنامه‌هاست. این موضوع در ذهن مدیرعامل قبلی باشگاه وجود داشت اما مدیرعامل جدید با تفکرات و دیدگاه‌های دیگر به این نتیجه رسید تا با هم قطع همکاری کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه