اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هدیه حداد عادل به نمایندگان زن

هدیه حداد عادل به نمایندگان زن
غلامعلی حداد عادل روز سه‌شنبه به هر یک از نمایندگان زن مجلس شورای اسلامی یک نسخه از کتاب «من زنده‌ام» اثر معصومه آباد را هدیه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، دکتر غلامعلی حداد عادل روز سه‌شنبه به هر یک از نمایندگان زن مجلس شورای اسلامی یک نسخه از کتاب «من زنده‌ام» اثر معصومه آباد را هدیه داد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


مشاور عالی رهبر فرزانه انقلاب، ضمن تحسین این کتاب، به نمایندگان خانم مجلس شورای اسلامی توصیه کرد بعد از مطالعه این کتاب در مسابقه‌ای که با محوریت آن برگزار می‌شود شرکت کنند.

کتاب «من زنده‌ام» شرحی از اسارت 40 ماهه معصومه آباد است که به قلم وی به رشته تحریر در آمده است. این بانوی آزاده به همراه سه دختر ایرانی تنها اسرای دختر ایرانی هستند که در دوران جنگ تحمیلی توسط نیروهای متجاوز بعثی به اسارت در آمده و سندی بر متجاوز بودن ریژم عراق هستند. این کتاب با بیانی جذاب مخاطب را پابه‌پای سختی‌ها و رنج‌های دوره اسارت همراه می‌کند و خواننده را با واقعیت‌های موجود در دوران جنگ 8 ساله روبرو می‌کند.

«من زنده‌ام» را انتشارات بروج منتشر کرده و رهبر انقلاب بر آن تقریظ نوشته و آن را ستوده‌اند. متن تقریظ رهبر فرزانه انقلاب به این شرح است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

کتاب را با احساس دوگانه‌ اندوه و افتخار و گاه از پشت پرده‌ اشک، خواندم و بر آن صبر و همت و پاکی و صفا، و بر این هنرمندی در مجسّم کردن زیبائی‌ها و زشتی‌ها و رنج‌ها و شادی‌ها آفرین گفتم. گنجینه‌ یادها و خاطره‌های مجاهدان و آزادگان، ذخیره‌ عظیم و ارزشمندی است که تاریخ را پربار و درس‌ها و آموختنی‌ها را پرشمار می‌کند. خدمت بزرگی است آن‌ها را از ذهن‌ها و حافظه‌ها بیرون کشیدن و به قلم و هنر و نمایش سپردن.

این نیز از نوشته‌هائی است که ترجمه‌اش لازم است. به چهار بانوی قهرمان این کتاب بویژه نویسنده و راوی هنرمند آن سلام میفرستم.»

این کتاب اکنون به عنوان کتاب محور مسابقه «کتاب و زندگی» انتخاب شده و در مدت کوتاهی بعد از کاهش 60 درصدی قیمت آن به چاپ 115 رسیده و توجه مخاطبان را به خود جلب کرده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه