logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

بیماران کرونایی در بیمارستان فارابی پذیرش نمی‌شوند/ کافی بودن تعداد کیت‌های تشخیص اُمیکرون در کرمانشاه

بیماران کرونایی در بیمارستان فارابی پذیرش نمی‌شوند/ کافی بودن تعداد کیت‌های تشخیص اُمیکرون در کرمانشاه
بهمن روشنی گفت: کیت تشخیص سویه اُمیکرون هم در استان کرمانشاه دریافت شده و این سویه با انجام تست پی سی آر قابل تشخیص است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن روشنی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: روز گذشته پس از دو سال و چند ماه بالاخره تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان کرمانشاه دو رقمی شد ‌و به ۹۹ نفررسید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: اکنون نیز وضعیت استان کرمانشاه از نظر شیوع کرونا آرام است و جز شهرستان‌های هرسین و کنگاور که زرد هستند، مابقی شهرستان‌ها در موقعیت آبی از نظر شیوع کرونا به سر می‌برند.

وی تصریح کرد: به دنبال وضعیت فعلی استان کرمانشاه تا اطلاع ثانوی در بیمارستان فارابی دیگر بیمار کرونایی پذیرش نمی‌شود و تنها بیمارستان گلستان آماده خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی نیازمند بستری است.

روشنی عنوان کرد: از سوی دیگر استقبال مردم از تزریق دوزهای دوم و سوم واکسن کرونا در استان کرمانشاه خوب بوده و پیش بینی می‌شود با توجه به آگاه شدن مردم نسبت به خطرات این بیماری، با انجام مجموعه‌ای از اقدامات و رعایت پروتکل های بهداشتی به پیک ششم وارد نشویم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اکنون شرایط استان کرمانشاه از نظر شیوع کرونا آرام است و امیدواریم به همین روال باقی بماند.

روشنی با تاکید بر استمرار آمادگی کادر درمان در بیمارستان‌های استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنان یک هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی به منظور بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته‌ایم.

وی افزود: کیت تشخیص سویه اُمیکرون هم در استان کرمانشاه دریافت شده و این سویه با انجام تست پی‌سی‌آر قابل تشخیص است.

روشنی خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد پایین موارد ابتلا به سویه امیکرون، مشکلی از نظر کمبود کیت‌های تشخیصی این سویه وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه