اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی خودسرانه ۳ تا ۱۲ درصد گران کردند

برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی خودسرانه ۳ تا ۱۲ درصد گران کردند
برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی که پیشتر در خصوص عدم درج قیمت تولیدکننده روی محصول دچار تخلف شده بودند، اکنون هم بدون مجوز و خودسرانه قیمتها را افزایش دادند در حالی که ظاهراً وزارت صمت چنین مجوزی نداده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از اول دی ماه امسال موضوع نصب قیمت تولیدکننده به‌روی محصولات لوازم خانگی بزرگ و کوچک با چالشهای جدی روبه‌رو شده است، از یک طرف وزارت صمت مدعی است که تمام جوانب اجرا شدن این موضوع را بررسی کرده است و واحدهای تولیدی باید نسبت به درج قیمت‌ها اقدام کنند اما از طرف دیگر تولیدکنندگان نوسانات قیمت مواد اولیه را مانعی برای درج قیمت تولیدکننده به‌روی محصولات می‌دانند و معتقدند اگر وزارت صنعت الزامی به نصب قیمت تولیدکننده به‌روی کالاها دارد باید تغییرات قیمتی مواد اولیه واحدهای تولیدی را درنظر بگیرد و نسبت به افزایش قیمت‌ها اقدام کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
گواه این مطلب را می‌توان نامه هفته گذشته انجمن صنایع لوازم خانگی به وزیر صمت دانست، در این نامه ادعا شده بود: قیمت نهاده‌های تولید مدام در حال افزایش است به همین منظور از وزیر صنعت درخواست می‌کنیم متناسب با تغییر قیمتی مواد اولیه امکان افزایش قیمتها را برای تولیدکنندگان لوازم خانگی درنظر بگیرد.
,
 
,
درحالی مشاهدات خبرنگار تسنیم از بازار نشان می‌دهد قیمت لوازم خانگی ۳ تا ۱۲ درصد افزایش پیدا کرده است که به‌نظر می‌رسد تولیدکنندگان به‌صورت خودسرانه نسبت به افرایش قیمت محصولات خود اقدام کرده‌اند چرا که وزارت صمت هیچ‌گونه اعلامی نسبت به موافقت با افزایش قیمت نداشته است.
,
 
,
فروشندگان لوازم خانگی معتقدند این افزایش قیمتها درحالی به وجود آمده است که بازار خرید و فروش لوازم خانگی راکد است و حتی نمی‌توانند محصولات را با قیمتهای قبلی به فروش برسانند، اما واحدهای تولیدی لیستهای جدید خود را به فروشگاه‌های لوازم خانگی ارسال کرده‌اند، البته نکته مهم اینجاست که با وجود افزایش قیمت‌ها هنوز نصب قیمت تولیدکننده در محصولات لوازم خانگی اجرایی نشده است و در بازار هنوز کالای لوازم خانگی برچسب قیمت تولیدکننده را ندارد.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه