اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دوران نمی‌دهم چون زورم زیاد است، تمام شده؛

معمایی: برای دریافت مطالبات‌مان از باشگاه پرسپولیس مصمم‌تر شدیم/ صدری مگر به کجا وصل است که گفته پول‌تان را نمی‌دهیم؟!

معمایی: برای دریافت مطالبات‌مان از باشگاه پرسپولیس مصمم‌تر شدیم/ صدری مگر به کجا وصل است که گفته پول‌تان را نمی‌دهیم؟!
مدیرعامل باشگاه پدیده گفت: با اظهارات اخیر سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس برای دریافت مطالبات‌مان از این باشگاه مصمم‌تر شدیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از رسانه رسمی باشگاه پدیده؛ مسعود معمایی، مدیرعامل این باشگاه پیرامون اظهارات سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: دو سال و نیم از این بدهی گذشته و در باشگاه پرسپولیس خیلی‌ها آمده‌اند و خیلی‌ها هم رفته‌اند اما قرار نیست با این جابه‌جایی‌ها تعهدات مالی این باشگاه صفر یا پاک بشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه بیان داشت: سیدمجید صدری مگر به کجا وصل است یا چه قدرت ماورایی دارد که در برنامه زنده عنوان می‌کند من پول باشگاه پدیده را نمی‌دهم؟! اگر بدهی‌های مدیر قبلی به آقای صدری مربوط نیست، پس ایشان حق استفاده از درآمد‌هایی که در دوران آقای انصاری‌فرد و مدیران قبلی پرسپولیس کسب شده را هم ندارد.

,

معمایی هم‌چنین عنوان داشت: با این ادبیاتی که از سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس شنیدیم، برای ادامه پیگیری‌های‌مان درباره مطالبات مصمم‌تر شدیم و به هیچ عنوان از این حق مسلم خود نمی‌گذریم. صدری عنوان کرده که تا زمانی که من باشم، این طلب را نمی‌دهم؛ مگر قانون قرار است بنا بر بودن یا نبودن افراد و مدیرها با عناوین و مسائل مختلف برخورد کند و حکم صادر کند؟!

,

مدیرعامل باشگاه پدیده در پایان گفت: قانون همیشه یکسان است؛ چه او باشد و چه نباشد، باشگاه پرسپولیس ملزم به پرداخت طلب باشگاه ماست. دوران نمی‌دهم چون زورم زیاد است، تمام شده و به لطف قانون و ارکان انضباطی و قضائی فدراسیون فوتبال؛ حق خود را از باشگاه پرسپولیس خواهیم گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه