اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی:

آخرین تأکیدات شهید سلیمانی بر رفع مشکلات اقتصادی، محرومیت‌ها و آبادانی کرمان بود/ پایتخت مقاومت باید در خور نام سردار شهید سلیمانی توسعه یابد

آخرین تأکیدات شهید سلیمانی بر رفع مشکلات اقتصادی، محرومیت‌ها و آبادانی کرمان بود/ پایتخت مقاومت باید در خور نام سردار شهید سلیمانی توسعه یابد
احمد علی مقدم گفت: از آنجایی که این استان به پایتخت مقاومت نام گرفته است بسیار ضروری است که مسئولان آن با شاخصه های مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی عجین باشند تا خواسته های به حق مردم سریعتر اجرایی شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد علی مقدم در گفتگو با راه آرمان؛ در رابطه با سخنان سردار حاجی زاده به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و تاکید حاج قاسم بر ظرفیت های عظیم اقتصادی کرمان، گفت: آخرین تأکیدات شهید سلیمانی بر تمرکز و رفع مشکلات اقتصادی، محرومیت‌ها و آبادانی کرمان بوده است که این خود نشاندهنده عدم پیشرفت کرمان و مغفول ماندن ظرفیت های عظیم این استان است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به توانمندی های شهید سلیمانی در حوزه های فرهنگی، پیشرفت های عمرانی و اقتصادی، ادامه داد: استانی که شاید بیشترین تعداد مسئولان کشوری از آن برخاسته اند اما سهم آن، چیزی جز سطح بسیار پایین توسعه و سازندگی نیست و همین عدم توسعه و پیشرفت سبب شده بود تا سردار سلیمانی که استعدادهایش در همه حوزه ها خارق العاده بود، تصمیم بگیرد در صورت جدایی از کار نظامی به فکر آبادانی کرمان باشد بطوریکه وی اعتقاد داشت که کرمان نباید از دولت بودجه بگیرد بلکه باید به دولت مرکزی کمک هم کند چون به اندازه کافی مستعد هست و منابع دارد.

این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه جریان ناسالم سیاسی و اقتصادی بر منابع استان حاکم بوده و اجازه رشد و پیشرفت را به استان نداده است بطوریکه این نگاه خیلی حاج قاسم را نگران می‌کرد، افزود: نوع نگاه سردار شهید سلیمانی صرف مسائل نظامی نبود بلکه نگاه ویژه ای به مسائل عمران، امنیت و اقتصادی داشت تا مردم در آسایش زندگی کنند و مشکلات به حداقل برسد زیرا رضایت و بهره مندی مردم از امکانات خوب برای او، مهمترین مساله بود.

مقدم بیان کرد: نبود تقوا و احساس مالکیت در بعضی از مسئولین اصلاح طلب لیبرال وقت استان کرمان، نتیجه ای جز فساد مالی و پس رفت استان نداشت لذا مسئولان استان کرمان با توجه به شعار اصلی انتخاباتی رئیس جمهور مبنی بر "تحول"، باید گفتمان انقلابی و مردمی را در این استان محروم پیاده کنند.

وی تاکید کرد: این استان پهناور، دارای پتانسیل ها و منابع بسیار غنی می باشد زیرا از یک طرف با معادن بی شماری که دارد،
بهشت معادن نام گرفته و از طرفی دیگر با سطح گسترده و غنی کشاورزی به هندوستان کوچک معروف شده است بطوریکه عاملی مؤثری در رونق اقتصاد غیرنفتی و اشتغالزایی کشور محسوب می شود ولی بدلیل بی مدیریتی ها، ناکارامدی و نبود مدیران انقلابی، متاسفانه دچار محرومیت ها و بیکاری های زیادی شده است.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان گفت: از آنجاییکه این استان به پایتخت مقاومت نام گرفته است لذا بسیار ضروری است که مسئولان و استاندار آن با شاخصه های مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی عجین باشند تا خواسته های بحق مردم انقلابی کرمان و بیانیه گام دوم انقلاب در این استان هرچه سریعتر اجرایی شوند.

وی مطرح کرد: علت عقب ماندگی و محرومیت پهناورترین استان کشور پس از گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب، فساد مالی برخی مسئولان و مدیران اجرایی نالایق استان است که سبب شده است تا به درستی از ظرفیت های بسیار غنی آن استفاده نشود و حق این مردم محروم پایمال شود بنابراین انتصاب مدیران کارآمد، انقلابی و عملکرد جهادی  می تواند سبب توسعه، آبادانی و حل مسائل اساسی استان شود.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان در پایان با تاکید بر اجرایی شدن دغدغه های عمرانی و توسعه ای شهید سلیمانی در رابطه با استان کرمان، خاطر نشان کرد: همانطوریکه مقام معظم رهبری هم‌ اشاره فرمودند: امروز اثر شهید قاسم سلیمانی به مراتب قابل مقایسه با حاج قاسم نیست بنابراین باید استان سردار سلیمانی که پایتخت مقاومت نام گرفته است و هر روزه شاهد سیل مشتاقان زیارت مرقد این بزرگوار از سراسر ایران و دنیا هستیم، به همت مسئولان انقلابی و دلسوز، در خور نامش توسعه یابد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه