logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی استان؛

برف‌روبی ۲۰۵۰کیلومتر از محورهای کوهستانی مازندران/ بارش برف و باران ادامه دارد

برف‌روبی ۲۰۵۰کیلومتر از محورهای کوهستانی مازندران/ بارش برف و باران ادامه دارد
اسماعیل فولادی گفت: در ۷۲ ساعت گذشته بیش از ۲ هزار و ۵۰ کیلومتر از محورهای کوهستانی استان مازندران در ۲۶۳ مرحله برف روبی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل فولادی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: با توجه به کاهش دما و بارش برف در طی دو روز آینده در سطح محورهای کوهستانی به کلیه رانندگانی که قصد تردد از محورهای کوهستانی را دارند توصیه می شود ضمن رعایت قوانین و مقرارت، تجهیزات و امکانات ایمنی از جمله زنجیر چرخ را همراه داشته باشند.
وی ادامه داد: هم اکنون ۳۳ اکیپ راهداری با بکار گیری ۲۵۰ دستگاه ماشین آلات راهداری و ۳۵۰ راهدار در محورهای کوهستانی و مواصلاتی استان مستقر هستند.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران طول محورهای برفگیر مازندران را ۳۷۰۰ کیلومتر اعلام و عنوان نمود: در حال حاضر ۲۲ راهدارخانه در محورهای مواصلاتی استان تجهیز شده و آماده سرویس دهی به مسافران و در راه ماندگان است.
وی ادامه داد: محورهای ارتباطی اصلی هراز، کندوان، سوادکوه، ساری _ کیاسر و محورهای فرعی بلده – پل زنگوله نور، دوهزار و سه هزار تنکابن، اشکورات رامسر، عباس آباد _ کلاردشت از جمله محورهایی بودند که عملیات برف روبی و نمک پاشی در آنها صورت پذیرفت.
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی مازندران نیز گفت: وضعیت جوی اسان امروز دوشنبه ۲۷ دیماه سرد و بارانی گاهی با وزش باد در کوهپایه‌ها و در ارتفاعات با بارش برف همراه است.
احمد اسدی افزود: بارش برف در ارتفاعات غربی استان شدیدتر است و در حال حاضر هم در حال بارش است.
وی با بیان اینکه محور کندوان بیش از ۳۰ سانتیمتر برف داشته است، گفت: در ارتفاعات شرقی استان مقدار برف کمتر است و زمان شروع بارش برف در این مناطق از اواخر وقت امروز خواهد بود.
بگفته معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی مازندران برای فردا سه شنبه در مناطق غربی استان، صبح بارانی در کوهپایه‌ها و ارتفاعات با بارش برف همراه است اما بلافاصله از شدت ناپایداری‌ها کاسته شده و آسمان صاف می شود.
اسدی ادامه داد: در مناطق مرکزی و شرقی فردا سه شنبه بارانی، در ارتفاعات با بارش برف کمی با تاخیر از بعد از ظهر فردا همراه با کاهش ناپایداری، سامانه از مرز‌های شرفی خارج می‌شود.
وی گفت: چهارشنبه جو استان پایدار و آسمانی عمدتا افتابی همراه با افزایش دما در طول روز خواهیم داشت اما در طول شب و صبح هوا سرد و زمستانی خواهد بود.
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی مازندران گفت: بامداد پنجشنبه سامانه سرد بارشی دیگری وارد استان می‌شود، بنابراین روز پنجشنبه مجددا سرد و بارانی و همراه با وزش باد و بارش برف خواهد بود.
اسدی افزود: هم در ارتفاعات غربی و هم در ارتفاعات شرقی مقدار بارش برف قابل ملاحظه و به مناطق پایین‌تر هم کشیده می‌شود.
وی گفت: این شرایط تا صبح جمعه ادامه پیدا می کند و قبل از ظهر جمعه هم از استان خارج می‌شود، از بعدازظهر جمعه هم جو استان پایدار می شود.
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی مازندران افزود: دریا هم مواج است و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.
به گزارش بلاغ، مسافرین و رانندگان می‌توانند جهت کسب آگاهی از آخرین وضعیت راهها ، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه