اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تحریم المپیک زمستانی از سوی آمریکا و کشورهای غربی دوگانگی در رفتارشان را اثبات کرد

صالحی امیری: فراتر از نتیجه اهتزاز پرچم ایران در المپیک زمستانی اهمیت دارد/ اراده دولت ها هیچ تاثیری در اراده ملت و دولت ایران نخواهد داشت

صالحی امیری: فراتر از نتیجه اهتزاز پرچم  ایران در المپیک زمستانی اهمیت دارد/ اراده دولت ها هیچ تاثیری در اراده ملت و دولت ایران نخواهد داشت
رئیس کمیته ملی المپیک گفت: فراتر از نتیجه اهتزاز پرچم ایران در المپیک زمستانی اهمیت دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در مراسم افتتاحیه نمایشگاه نقاشی کودکان به مناسبت المپیک زمستانی ۲۰۲۲ اظهار داشت: قبل از هر چیزی از تلاش ها و زحمات نظریان، کادر سرپرستی و قهرمانان و همه همکارانم در فدراسیون اسکی تشکر می کنم که از مدتها قبل با همه محدودیت های موجود، کمبود تجهیزات، نبود برف و نداشتن پیست اسکی اختصاصی برای حضور در پکن آمادگی لازم را ایجاد کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: انتظارات را نباید بالا برد، نفس حضور کاروان ما در المپیک اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران است و این برای ما یک هدف است و هر نتیجه ای که عاید شود ما آن نتیجه را برای کشور قابل قبول می دانیم چون فراتر از نتیجه ما به حضور و اهتزاز پرچم کشورمان فکر می کنیم.

,

 رئیس کمیته ملی المپیک ادامه داد: خوشبختانه برنامه ریزی لازم از سوی فدراسیون انجام شده و برنامه ها در ستاد المپیک و ستاد عالی تصویب شده است. باور داریم که ما در المپیک پکن ارتقای جایگاه خواهیم داشت. سفارت چین امسال بسیار جدی وارد این صحنه شد و همه دستگاه ها کمک کردند و مخصوصا کانون پرورش فکری کودکان کار زیبایی انجام داد که برای ما به عنوان کمیته ملی المپیک بسیار ارزشمند بود تا در رویدادهای بعدی هم از آن بهره مند شویم. برنامه ریزی خواهیم کرد تا با مدیرعامل محترم کانون صحبت کنیم. 3 رویداد در پیش داریم: رویداد کشورهای اسلامی، رویداد آسیایی و جوانان آسیایی در چین که اگر بچه ها و خانواده ها و فرزندان ما با این رویدادها درگیر شوند دو دستاورد داریم اول اینکه مشوق های فرهنگی ایجاد می شود و دوم اینکه استعدادهامان را می توانیم از آنها کشف کنیم.

,

وی اظهار داشت: ان شاالله در آینده نزدیک با مدیرعامل محترم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  برای توسعه روابط میان وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و این کانون جلساتی خواهیم داشت.

,

صالحی امیری تصریح کرد: تحریمی که امسال آمریکا و برخی کشورهای غربی برای المپیک زمستانی انجام دادند یک نوع دوگانگی در رفتارشان  را اثبات کرد، همه مدعی به عدم دخالت سیاست در ورزش هستند اما مدعیانش به عمل خلاف آن را نشان دادند. ما امسال تصمیم داریم با حضور فعال در این رویداد بتوانیم به آمریکا و جهانیان این پیام را منعکس کنیم که اراده دولت ها هیچ تاثیری در اراده ملتها ازجمله ملت و دولت ایران نخواهد داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه