اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس مرکز بهداشت استان مطرح کرد؛

شناسایی ۵۵ مورد مبتلا به اومیکرون در چهارمحال‌وبختیاری/ آزمایشگاه تشخیص آنفولانزا در استان راه‌اندازی شد

شناسایی ۵۵ مورد مبتلا به اومیکرون در چهارمحال‌وبختیاری/ آزمایشگاه تشخیص آنفولانزا در استان راه‌اندازی شد
سید راشد جزایری گفت: ۵۵ مورد بیمار مبتلا به اومیکرون در استان گزارش شد، از این تعداد ۴۲ مورد مربوط به شهرکرد، یک مورد بروجن، سه مورد فارسان، پنج مورد لردگان، یک مورد کیار و سه مورد هم مربوط به شهرستان سامان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سید راشد جزایری رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری در تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان؛ در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: خوشبختانه سویه اومیکرون در ایران به صورت انفجاری نبود و یک شیب ملایم دارد.
 
وی افزود: در چهارمحال و بختیاری یک هزار و 765 مورد فوت از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا به امروز به ثبت رسیده است، در نمونه‌های مثبت 87 هزار و 560 مورد نمونه مثبت بود، به عبارتی از 35 درصد مردم استان تست کرونا گرفته و جواب آزمایش آنان مثبت اعلام شده است.
 
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه شیب موارد بستری در استان روند کاهشی دارد و موارد فوتی هم به حداقل ممکن رسیده است، ادامه داد: یکی از موارد فوتی ناشی از بیماری کرونا طی چند هفته گذشته به دلیل سویه اُمیکرون بوده است.
 
جزایری با بیان اینکه همه شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری به جز شهرستان بروجن که در وضعیت زرد قرار دارد، در وضعیت آبی هستند، عنوان کرد: 55 مورد بیمار مبتلا به اُمیکرون در استان گزارش شد، از این تعداد 42 مورد مربوط به شهرکرد، یک مورد بروجن، سه مورد فارسان، پنج مورد لردگان، یک مورد کیار و سه مورد هم مربوط به شهرستان سامان است.
 
وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث کرونا و سویه اُمیکرون در استان‌های سردسیر موضوع آنفولانزا مطرح است، برای اولین بار در دو هفته گذشته آزمایشگاه آنفولانزا در استان راه‌اندازی شد.
 
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: 466 نمونه آنفولانزا گرفته شده که 68 مورد آن مثبت اعلام شده است، 45 نفر بستری و 23 نفر نیز به صورت سرپایی درمان شدند، بیشتر موارد آنفولانزا در گروه سنی 20 تا 40 سال و دانش‌آموزان 12 تا 18 سال بوده است که منجر به تعطیلی دو مدرسه با همکاری آموزش و پرورش شد.
 
جزایری بیان کرد: استفاده از ماسک در اماکن عمومی، تهویه مناسب در مدارس دانشگاه‌ها و...، کاهش تجمعات و جلوگیری از برگزاری تجمعات بالای 30 نفر، تکمیل پوشش واکسیناسیون دوز سوم از 21 تا 50 درصد و... در کنترل سویه اُمیکرون بسیار مهم است.
 
وی تاکید کرد: یک میلیون و 662 هزار و 473 دوز واکسن تا کنون تحویل استان شده است، از این میزان یک میلیون و 600 هزار دوز آن توزیع شده است، یک میلیون و 400 هزار دوز آن تزریق شده است.
 
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: یکی از گروه‌های مهم تزریق واکسن گروه سنی 12 تا 18 سال است که پوشش استانی در مرحله اول تزریق واکسن برای آن‌ها 97 درصد و در مرحله دوم 78.6 درصد است.
 
جزایری یادآور شد: پوشش واکسیناسیون مادران باردار در چهارمحال و بختیاری به 61 درصد رسیده است، همچنین بحث واکسیناسیون فرهنگیان نیز که بسیار مهم بود تا 97 درصد انجام شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه