اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در خطبه های نماز جمعه البرز مطرح شد؛

دستگاه دیپلماسی عزتمندانه به دنبال منافع مردم است/ دستاورد انقلاب بدون اغراق برای مردم تبیین شود

دستگاه دیپلماسی عزتمندانه به دنبال منافع مردم است/ دستاورد انقلاب بدون اغراق برای مردم تبیین شود
آنچه در ادامه می خوانید مشروحی از خطبه های نماز جمعه در کرج و ساوجبلاغ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، امام جمعه کرج در خطبه های نماز جمعه با اشاره به اینکه خون های زیادی برای تداوم انقلاب بر زمین ریخته شده است، گفت: جمهوری اسلامی تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد در نتیجه امروز باید دستاوردهای آن بدون بدون اغراق برای مردم تبیین شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  تیتریک, تیتریک, ، امام جمعه کرج در خطبه های نماز جمعه با اشاره به اینکه خون های زیادی برای تداوم انقلاب بر زمین ریخته شده است، گفت: جمهوری اسلامی تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد در نتیجه امروز باید دستاوردهای آن بدون بدون اغراق برای مردم تبیین شود. ,
آیت الله حسینی همدانی به شایعه پراکنی ها، دروغ ها و هجمه ها علیه انقلاب اشاره کرد و افزود: نباید به دشمنان فرصت بروز کینه را داد چرا که آنها از کوچکترین فرصت برای تخریب و فضاسازی بر علیه نظام استفاده می کنند، اگرچه متاسفانه برخی با عملکرد غلط مردم را مایوس کرده اند. 
,
 
,
وی با اشاره به اینکه  آمریکا  و اروپا اگر نفهمیده باشند که تحریم ها ملت ایران را قوی تر کرده بسیار کودن و خنگ هستند، اظهار داشت: موضع ایران در مذاکرات تغییری نکرده و از ابتدا شرط برداشتن تحریم مطرح بود، البته طرف مقابل در حال دست و پا زدن و تغییر در مسیر مذاکرات است. 
,
 
,
امام جمعه کرج تصریح کرد:  اروپا و  آمریکا هر چه توانستند بر سر ملت ایران آورند و تحریم کردند، ملت ایران تحریم ‌ها را زحمت و سختی تحمل کرد و تسلیم نشد و هر روز مقاوم تر و مصمم تر شدند و دشمنان نشانه این صلابت را در روز ۲۲ بهمن با حضور چشم گیر مردم می بینید.
,
 
,
دستگاه دیپلماسی عزتمندانه به دنبال منافع مردم است
, دستگاه دیپلماسی عزتمندانه به دنبال منافع مردم است,
 
,
همچنین امام جمعه ساوجبلاغ در خطبه های نماز جمعه گفت: امروز دشمن با تمام ابزار رسانه ای که در اختیار دارد به جام جوانان و نوجوانان ما می تازد لذا رهبری مسئله جهاد تبیین را مطرح کرده و به آن تاکید دارند. 
,
 
,
حجت الاسلام مختاری افزود: یکی از بهترین بسترهایی که می تواند به جهاد تبیین بپردازد هیئات مذهبی است، نقش این هیئت ها در انقلاب ویژه بود، برکت جبهه ها به زیارت عاشورا بود. 
,
 
,
وی اظهار داشت: جوانان ما از دل همین هیئت ها برای دفاع از انقلاب به جبهه رفتند و در صف مقابله با فتنه 88 بودند، امروز جهاد تبیین هم با پیشتازی آنها محقق خواهد شد. 
,
 
,
امام جمعه ساوجبلاغ با اشاره به اینکه تبیین حقایق سیره اهل بیت (ع) بود، تصریح کرد: اگر باورها محکم شود پایه های جامعه در زمینه اقدام و عمل نمی لرزد، همه باید سرباز این میدان باشیم. 
,
 
,
وی گفت: آمریکایی ها از عملکرد دولت در عرصه دیپلماسی ناراحت بوده و به آن می تازد، گفتمان حاکم بر دولت امروز انقلابی است و کعبه آمال خود را غرب نمی داند، دولت راس کار اهل دیپلماسی فعال اقتصادی با همسایه ها است. 
,
 
,
حجت الاسلام مختاری با اشاره به اینکه مذاکره ایران به واسطه تامین منافع ملی است، افزود: مردم باور دارند دستگاه دیپلماسی عزتمندانه به دنبال منافع آنها است. 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/ 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه