logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با رشد بیش از ۲۵ هزار واحدی؛

شاخص، همچنان بر مدار صعود/ بازگشت نسبی اعتماد به بازار سرمایه

شاخص، همچنان بر مدار صعود/ بازگشت نسبی اعتماد به بازار سرمایه
امروز یکشنبه،۱۰ بهمن‌ماه در تقابل عرضه و تقاضا، شاخص کل بازار بورس سبز ماند و با رشد بیش ۲۵ هزار واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص کل در جایگاه یک ‌میلیون و ۲۸۴ هزار واحد ایستاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروز بازار سرمایه با واکنش مثبت در مقابل حمایت‌های دولتی کار خود را آغاز کزد و در تقابل عرضه و تقاضا، شاخص کل بازار بورس سبز ماند و در پایان، با رشد بیش ۲۵ هزار واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص کل در جایگاه یک ‌میلیون و ۲۸۴ هزار و ۵۷۴ واحد ایستاد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شاخص هم‌وزن هم که نماد بهتری از بازار را به سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهد امروز با ۲ هزار و ۶۱۹ واحد افزایش به ۳۲۷ هزار و ۷۵۵ واحد رسید.

,

شاخص قیمت نیز امروز با رشد کار خود را خاتمه داد و با یک ‌هزار و ۶۴۴ واحد رشد به ۲۰۵ هزار و ۷۰۹ واحد رسید و شاخص بازار اول، ۲۳ هزار و ۴۳۵ واحد و شاخص بازار دوم، ۳۶ هزار و ۹۷۸ واحد افزایشی شد.

,

امروز در بازار بورس بیش از پنج میلیارد و ۶۳۹ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۳۹ هزار و ۵۳۱ میلیارد ریال داد و ستد شد.

, امروز در بازار بورس بیش از پنج میلیارد و ۶۳۹ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۳۹ هزار و ۵۳۱ میلیارد ریال داد و ستد شد.,

نمادهای، معدنی و صنعتی چادرملو، صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، معدنی و صنعتی گل گهر، شرکت سرمایه گذاری غدیر و نفت و گاز و پتروشیمی تامین بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند و در مقابل آن، صنعت غذایی کورش، صنعتی بهشهر، مخابرات ایران، پدیده شیمی قرن، گروه صنعتی پاکشو و سیمرغ، بالاترین تاثیر منفی بر شاخص بورس را از خود به ثبت رساندند.

,

امروز در فرابورس بیش از ۱۷۳ واحد افزایش را شاهد بودیم و شاخص فرابورس بر روی کانال ۱۷ هزار و ۵۲۹ واحد ثابت بود.

, امروز در فرابورس بیش از ۱۷۳ واحد افزایش را شاهد بودیم و شاخص فرابورس بر روی کانال ۱۷ هزار و ۵۲۹ واحد ثابت بود.,

نمادهای پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت لاوان، بیمه پاسارگاد، فولاد هرمزگان جنوب و شرکت سرمایه گذاری صبا تامین بالاترین تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس را به ثبت رساندند و در مقابل آنها شرکت صنعتی مینو، کلر پارس، صنایع مادیران، ریل پرداز نوآفرین و صنعتی بهپاک، بیشترین تاثیر منفی بر شاخص فرابورس را داشتند.

انتهای پیام/

,
,
,

نویسنده: محمد آستارکی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه