اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مشاور تحصیلی دانش‌آموزان:

آموزش تقلب و دروغ در کنار افت تحصیلی ره‌آورد کرونا برای محصلین/ صبر و سازگاری گمشده خانواده‌ها در دوران قرنطینه

آموزش تقلب و دروغ در کنار افت تحصیلی ره‌آورد کرونا برای محصلین/ صبر و سازگاری گمشده خانواده‌ها در دوران قرنطینه
مهری زینهاری گفت: نگرانی خانواده‌ها از افت تحصیلی فرزندانشان در اثر تدریس مجازی به جاست ولی حال که قرار شده کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شود، باید همه خانواده ها با همدلی و مهربانی در رعایت کردن اصول بهداشتی مشوق فرزندانشان باشند و مهمتر اینکه خودشان برای جبران کاهش سواد فرزندان وقت گذاشته و قدمی بردارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهری زینهاری در گفتگو با راه آرمان؛ در رابطه با تغییر سبک زندگی خانواده ها در دوران کرونا گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی آموزش حضوری، آموزش‌ها در نظام‌های آموزشی سراسر جهان و نیز کشور ما، از بستر فضای مجازی پیگیری شد، بی تردید کرونا تغییرات چشم گیری را در سبک زندگی خانواده ها به وجود آورده، به طورمثال روابط فامیلی کاهش پیدا کرده است.

مشاور تحصیلی دانش آموزان ادامه داد: دانش آموزان و محصلین با وجود کرونا از فضای حقیقی دور شده اند در واقع دانش آموزان در فضایی قرار گرفته اند که روح و احساس ندارد؛ تمام اندیشمندان علم تعلیم و تربیت معتقدند که هیچ نظام آموزشی جای آموزش حقیقی و حضوری را نمی‌تواند، بگیرد.

وی با اشاره به اینکه فرزندان محصل ما در دوران کرونایی در همه مقاطع دچار افت تحصیلی شده اند، افزود: ولی آنچه که مهم است این است که با روش های صحیح و مدیریت مناسب مراقبت کرده تا مشکلات و آسیب های استفاده از این فضا را به حداقل برسانیم.                      
 
زینهاری با اشاره اینکه با شرایط کرونایی مافیای تقلب در شبکه های اجتماعی  تأثیرات فراوانی بر روی خلق و خوی دانش آموزان داشته است، ادامه داد: تقلب یعنی وارونه نشان دادن حقیقت و واقعیت در فضای مجازی، در فضای مجازی هم از این جهت؛ برخی مسائل غیر واقعی و غیر حقیقی به صورت واقعی و حقیقی جلوه گر می شود.
 
وی تصریح کرد: نگرانی خانواده ها از افت تحصیلی فرزندانشان در اثر تدریس مجازی به جاست ولی حال که قرار شده کلاس ها به صورت حضوری برگزار شود باید همه خانواده ها با همدلی و مهربانی در رعایت کردن اصول بهداشت فردی و اجتماعی مشوق فرزندانشان باشند و مهم تر اینکه خودشان برای جبران کاهش سواد فرزندان وقت گذاشته و قدمی بردارند.
 
مشاوره حوزه علمیه حضرت زینب(س) با تاکید بر این که شرایط کرونایی عامل افسردگی و مشکلات خانوادگی و روحی شده است، اذعان کرد: قبل از کرونا افراد در جامعه و بیرون از محیط خانه فعالیت داشتند ولی شرایط کرونایی مجبورشان کرد تا در منزل بمانند، فشارهای روحی هم مضاعف شد و عده ای برای تخلیه این فشارهای روحی با اعضا خانواده دچار اصطکاک می شوند که در این صورت فضای نا آرامی بر منزل حاکم می شود، اما باید همه ما خود را برای زندگی در هر شرایطی آماده کنیم و بدانیم که صبر و حوصله برای پشت سر گذاشتن مشکلات ضروری و لازم است.

وی با اشاره به لزوم تمرین سازگاری خانواده ها با محیط و شرایطی که خارج از اختیار ما به وجود آمده است یک اصل مهم تربیتی است، توضیح داد: همه باید درک کنیم که شرایط زندگی همیشه بر وفق مراد و خواسته ما نیست.
 
زینهاری در پایان با اشاره به اینکه فضای مجازی بستر مناسبی برای تقلب  و اغفال وکلاهبرداری است، خاطر نشان کرد: این فضا در عرصه آموزش، دانش آموزان را دچار دو رویی می کند، زیرا ظاهرا در کلاس حضور دارد ولی نیستند یا در امتحان شرکت می کند ولی معلوم نیست که از روی کتاب می نویسند یا فرد دیگری کمک کار آنهاست؟ این هم یکی از معضلات کلاس در فضای مجازی است که اگر مورد دقت و توجه والدین قرار نگیرد؛ ممکن است فرزندان دچار آسیب اخلاقی مثل دروغ و غیره شوند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان؛ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه