logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نامه رئیسی به قالیباف درباره اصلاحات بودجه ۱۴۰۱؛

بسته حمایت از بورس به بودجه وارد شد/ اصلاح نرخ گاز پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها

بسته حمایت از بورس به بودجه وارد شد/ اصلاح نرخ گاز پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها
رئیس جمهور در نامه‌ای به رئیس مجلس اصلاحات انجام شده در برخی از بندهای لایحه بودجه ۱۴۰۱ را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در نامه‌ای به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اصلاحات انجام شده در برخی از بندهای لایحه بودجه 1401 را اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن نامه رئیسی به قالیباف رئیس مجلس درباره اصلاحات در چند بند از لایحه بودجه 1401 به شرح زیر است:

,

«جناب آقای دکتر قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

,
,

با سلام، پیرو ارسال لایحه بودجه سال 1401 کل کشور، بدین وسیله اصلاحات لایحه یاد شده که در جلسه 1400/11/16 هیئت وزیران به تصویب رسیده است، به شرح زیر برای انجام تشریفات قانونی تقدیم می‌شود:

,

1-متن زیر به عنوان جزء (5) به بند (و) و تبصره (5) الحاق می‌شود:

,

5-در راستای صیانت از ثبات بازار سرمایه، دولت موظف است جهت انتشار اوراق مالی اسلامی توسط صندوق تثبیت بازار سرمایه، بخشی از سهام متعلق به خود در شرکت‌های پذیرفته شده در بورس یا فرابورس را با رعایت مقررات مربوط به توقیق اوراق بهادار در بازار سرمایه،‌به مدت سه سال نزد شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه توثیق کند. صندوق تثبیت بازار سرمایه، مجاز است نسبت به انتشار اوراق اسلامی به پشتوانه سهام توثیق شده دولت اقدام نماید. سود اوراق مالی اسلامی منتشره توسط صندوق تثبیت، از محل منابع این صندوق، به دارندگان اوراق پرداخت می‌شود. تعداد،‌ نوع و نحوه ارزش‌گذاری سهام تعلق به دولت که به موجب این حکم در وثیقه قرار می‌گیرد، توسط کمیته بند (و) تبصره (5) این قانون، تعیین می‌گردد.

,

2- متن زیر به عنوان بند (م) به تبصره (5) الحاق می‌شود:

,

م- دولت مجاز است معادل ده درصد (10%) از کل وجوه حاصل از عرضه اولیه هر سهم متعلق به دولت و یا شرکت‌های دولتی در بازار سرمایه در روز عرضه اولیه را (بعد از ایفای تعهد بودجه) به منظور انجام عملیات بازارگردانی همان سهم، توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در صندوق سرمایه‌گذاری مشترک توسعه بازار کارسازی نماید.

,

3- عنوان ردیف (5) قسمت دریافتی‌ها (منابع) جدول تبصره (14) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

,

منابع حاصل از اصلاح نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها و صنایع پایین‌دستی و مجتمع‌های احیای فولاد و مصارف مربوط به تأسیسات عمومی با اعمال سقف نرخ گاز صادراتی (حداکثر پنجاه هزار (50.000) ریال) و نرخ گاز سوخت معادل چهل درصد (40%) خوراک گاز پتروشیمی‌ها (حداکثر به مبلغ بیست هزار (20.000) ریال و قیمت سوخت صنایع سیمان‌ها ده درصد (10%) نرخ پتروشیمی‌ها (حداکثر به مبلغ پنج هزار (5.000) ریال).

,

4- مبلغ یکصد و هفتاد هزار میلیارد (170.000.000.000.000) ریال از مبلغ ردیف (5) قسمت دریافتی‌ها (منابع) جدول تبصره (14) و مبلغ چهارصد هزار میلیارد (400.000.000.000.000) ریال از ردیف (24) قسمت پرداختی‌ها (مصارف) کاهش می‌یابد.»

,

 

,

انتهای‌پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه