به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، "محمد اسماعیل سعیدی" در گفتگو با آناج از موافقت مجلس در مورد طرح پذیرش بی قید و شرط بیماران سوانح رانندگی توسط واحدهای درمانی خبر داد و افزود: قبلا این طرح در لایحه بودجه سال 93 وجود داشت و دوباره در مجلس مطرح شد که در کلیه سوانح رانندگی بیمارستان ها موظفند مصدومین را بلاشک قبول کرده و در واحد درمانی پذیرش کنند و مراحل درمانشان به صورت کاملا رایگان انجام بدهند.
وی ادامه داد: بعضی پیشنهاداتی بود که کلمه رانندگی از این طرح حذف شده و سوانح دیگری همچمون سیل و زلزله نیز به این طرح اضافه شود و و بعد از رای گیری این طرح رای نیاورد.
سعیدی به تجمع امروز بازنشتگان در مقابل مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز تعدادی از بازنشتگان و کارگران تحت پوشش بیمه سازمان تامین اجتماعی در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند و در خصوص ادغام بخش درمان سازمان تامین اجتماعی با وزارت بهداشت درمان اعتراضاتی را داشتند.
وی بیان کرد: اعتراضات تجمع کنندگان بر این بود که الان شرایطی که در وضعیت درمانی سازمان تامین اجتماعی ایجاد شده و این خدماتی که به صورت ویژه تحت پوششهای سازمان تامین اجتماعی در مراکز درمانی وابسته به این سازمان ارائه می شود ،اگر این ادغام انجام شود مشکلاتی ایجاد می کند و این خدمات تحت تاثیر بیمارستانهای دیگر که به صورت نا مطلوب ارائه خدمات می کنند، قرار می گیرد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/م
,
ارسال دیدگاه