اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آقایان توپ را به زمین ما می اندازند

گرشاسبی: برای شیری با پرسپولیس توافق کردیم اما ناگهان پاتوسی را خواستند/ آقای درویش لطفا دروغ نگویید!

گرشاسبی: برای شیری با پرسپولیس توافق کردیم اما ناگهان پاتوسی را خواستند/ آقای درویش لطفا دروغ نگویید!
مدیرعامل فولاد گفت: برای شیری با پرسپولیس توافق کردیم اما ناگهان پاتوسی را خواستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس مدعی شد که برای معاوضه مهدی شیری با آیاندا پاتوسی به توافق دست یافته بودند که فولاد و حمیدرضا گرشاسبی این موضوع را قبول نکرده است. حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل اسبق پرسپولیس در واکنش به این ادعای درویش گفت: این موضوع کاملا دروغ است. اولا جابجایی بازیکن، مازاد و اعلام نیاز و هر اتفاقی در این خصوص با نظر کادرفنی و سرمربی صورت می‌گیرد. مدیرعامل که نمی‌تواند بازیکن انتخاب کند و نظر بدهد چه کسی برود و چه کسی بماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: آنها مهدی شیری را مازاد اعلام کردند. ما به مذاکره پرداختیم و در نهایت گفتند مبلغی بدهید تا این انتقال انجام شود. به توافق رسیدیم و امضا کردیم و قرار شد آنها هم کار را دنبال کنند. منتظر امضای نهایی آنها بودیم که ناگهان گفتند پاتوسی را می‌خواهیم. گفتند پاتوسی را بدهید و شیری را بگیرید.

,

مدیرعامل فولاد ادامه داد: آخر برادر من مگر می‌شود ناگهان نظرتان عوض شود و چیزی غیر از توافق بگویید و توپ را هم به زمین من بیندازید؟ مگر می‌توانم بدون هماهنگی و درخواست و نظر سرمربی پاتوسی نه، هر بازیکن دیگری را هم معاوضه کنم؟ دوستان گفتند یک تیری در تاریکی بیندازیم اما کادرفنی اینجا باید نظر بدهد. همانطور که سرمربی شما گفته شیری را نمی‌خواهم و پاتوسی را می‌خواهم، سرمربی و کادرفنی بنده هم باید نظرش را بدهد.

,

گرشاسبی که با برنامه ورزشگاه صحبت می کرد، در پایان گفت: تیم خوبی با نظر نکونام شکل داده‌ایم و بازیکنان مدنظر جذب شده‌اند. اما دوستان بهتر است توپ را به زمین بنده نیندازند. ما سر موضوع انتقال به توافق رسیدیم و صورتجلسه آن هم موجود است و ناگهان شما گفته‌اید که پاتوسی را می‌خواهیم و معاوضه، اینطور که نمی‌شود بدون نظر سرمربی‌مان کاری کنیم. دیدید که نکونام هم مصاحبه کرده‌اند و گفتند پاتوسی را می‌خواهم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه