رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک:
وجود آلودگی هوا و سالمند بودن استان مرکزی شرایط کرونا را سختتر کرده است
جمالیان گفت: وجود آلودگی هوا و سالمندبودن استان شرایط را سخت تر کرده و از بالا رفتن مرگ و میر به شدت نگران هستیم و لذا باید شرایط را به گونه ای مدیریت کنیم که به سمت بستری در بیمارستان نرویم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک امروز در ستاد کرونای استان مرکزی گفت: متاسفانه روند شیوع بیماری کرونا در سطح استان همچنان صعودی و ۱۱ شهر استان در وضعیت قرمز به سر می برند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,جمالیان اظهار کرد: در شرایط فعلی نگرانی در خصوص کادر درمان وجود دارد و با توجه به شیوع گسترده بیماری در بین کادر درمان مدیریت برخی بیمارستان ها با سختی مواجه شده و در این خصوص نگران هستیم.
وی ادامه داد: وجود آلودگی هوا و سالمندبودن استان شرایط را سخت تر کرده و از بالا رفتن مرگ و میر به شدت نگران هستیم و لذا باید شرایط را به گونه ای مدیریت کنیم که به سمت بستری در بیمارستان نرویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: روز گذشته مراسمی در تالار آیینه اراک با ظرفیت ۱۰۰ درصدی برگزار شد و همچنبین رستوران ها با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند و نتیجه اینگونه اتفاقات شرایط را برای استان سخت می کند.
وی بیان کرد: متاسفانه آمار فوتی ها در سطح کشور برخلاف تصورات و شایعات گذشته روبه افزایش است و در این دوره از بیماری به شدت نگران کودکان هستیم.
جمالیان گفت: سیاست کلی جلوگیری از تعطیلی و خصوصا مشاغل اقتصادی است اما در فعالیت ها باید به پروتکل های بهداشتی توجه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: متاسفانه گزارشی از نظارت ها به دانشگاه علوم پزشکی ارائه نشده و نتیجه این کارها تعطیلی در آستانه ایام نوروز خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همکاری و تعامل کلیه دستگاه ها و خصوصا مردم برای جلوگیری از عادی انگاری و رعایت پروتکل ها یک ضرورت است و مصوبات ستاد کرونا باید به خوبی اجرا شوند.
انتهای پیام/
جمالیان اظهار کرد: در شرایط فعلی نگرانی در خصوص کادر درمان وجود دارد و با توجه به شیوع گسترده بیماری در بین کادر درمان مدیریت برخی بیمارستان ها با سختی مواجه شده و در این خصوص نگران هستیم.
,وی ادامه داد: وجود آلودگی هوا و سالمندبودن استان شرایط را سخت تر کرده و از بالا رفتن مرگ و میر به شدت نگران هستیم و لذا باید شرایط را به گونه ای مدیریت کنیم که به سمت بستری در بیمارستان نرویم.
,رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: روز گذشته مراسمی در تالار آیینه اراک با ظرفیت ۱۰۰ درصدی برگزار شد و همچنبین رستوران ها با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند و نتیجه اینگونه اتفاقات شرایط را برای استان سخت می کند.
,وی بیان کرد: متاسفانه آمار فوتی ها در سطح کشور برخلاف تصورات و شایعات گذشته روبه افزایش است و در این دوره از بیماری به شدت نگران کودکان هستیم.
,جمالیان گفت: سیاست کلی جلوگیری از تعطیلی و خصوصا مشاغل اقتصادی است اما در فعالیت ها باید به پروتکل های بهداشتی توجه شود.
,رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: متاسفانه گزارشی از نظارت ها به دانشگاه علوم پزشکی ارائه نشده و نتیجه این کارها تعطیلی در آستانه ایام نوروز خواهد شد.
,وی خاطرنشان کرد: همکاری و تعامل کلیه دستگاه ها و خصوصا مردم برای جلوگیری از عادی انگاری و رعایت پروتکل ها یک ضرورت است و مصوبات ستاد کرونا باید به خوبی اجرا شوند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه