logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تزریق امید برای حل مشکلات؛

وقتی نظارت میدانی مسئولان بر بازار، مشکلات را کاهش می‌دهد/ ابراز رضایت مردم از کاهش صف های طولانی گاز

وقتی نظارت میدانی مسئولان بر بازار، مشکلات را کاهش می‌دهد/ ابراز رضایت مردم از کاهش صف های طولانی گاز
معطلی در صف‌های طولانی گاز در حالی تراژدی تکراری هرساله مردمان صبور در کلانشهر زاهدان به شمار می رفت که نظارت های میدانی مسئولان در بازار باعث شکسته شدن طلسم معطلی در صف های طولانی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، طلسم معطلی در صف های گاز با نظارت میدانی متولیان امر شکسته و منجر به ابراز رضایت شهروندان شد.

شهروندانی که تا همین چند ماه پیش طبق روال هرساله باید ساعت ها در صف های طولانی چشم انتظار خودروهای حمل سیلندر گاز بوده و در گرمای سوزان تابستان و یا سرمای استخوان سوز زمستان صبر ایوب پیشه می کردند تا شاید بخت یارشان بود و پس از ساعت ها وقت گذرانی، نوبت آنها فرا می رسید.  

حالا نظارت های میدانی باعث تزریق امید برای حل این معضل همیشگی در کلانشهر زاهدان شده و مردم از این باب رضایت دارند؛ اگر چه یکی از علل عمده در کاهش صفوف طولانی گاز؛ برخورداری از گازشهری به شمار می رود.

نظارت میدانی و افزایش ایستگاه های عرضه گاز راهکاری برای کاهش صف های طولانی  

با این تفاسیر در حالی خدمتگزاری به مردم و تلاش برای تأمین آسایش و امنیت آنها توفیقی بزرگ برای همه کارگزاران نظام به شمار می رود که ابوذ مهدی نخعی، فرماندار زاهدان با اشاره به اینکه نظارت و کنترل توزیع گاز مایع در این شهرستان دائما در حال انجام است، گفت: نظارت های میدانی باعث شد تا امسال شاهد صف های طولانی گاز همچون گذشته در سطح شهر نباشیم.

وی تصریح کرد: در 30 نقطه از شهر ایستگاه فروش سلیندر گاز مایع جانمایی شده که در این محل ها کپسول های توزیع می شود و این درحالیست که سال گذشته آمار ایستگاه های فروش و عرضه سیلندر گاز 11 مورد بود.

این مسئول بخشی از علل طولانی بودن صفوف دریافت گاز را عدم استقبال شهروندان از گازشهری عنوان کرد و ادامه داد: زیرساخت و ظرفیت برای 130 هزار اشتراک وجود دارد اما خیلی از مردم در محلات به دلایلی از جمله گرانی استقبال چندانی برای بهره مندی از گاز شهری و انجام عملیات لوله کشی گاز منازل نکرده اند که در صورت وجود برخورداری منازل از گاز شهری معضل صف های طولانی نیز رفع خواهد شد.

فرماندار زاهدان با اشاره به اینکه باید به نقطه مطلوبی برسیم که توزیع گاز اشتراکی شود، افزود: شرکت های توزیع خصوصی هستند و باید توان لجستیکی آنها ارتقا یابد که به دنبال تحقق این امر هستیم.

نخعی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: سال گذشته با همکاری و مشارکت صندوق کارآفرینی امید، کمیته امداد و شرکت پرسی ایران گاز توافق شد تا خودروی حمل سلیندر گاز مایع خریداری و در اختیار مددجویان قرار گیرد تا کار توزیع در مقابل منزل شهروندان را انجام دهند که متاسفانه مورد استقبال قرار نگرفت اما امسال مجددا در صدد اجرا و تحقق این طرح مهم هستیم.

گفتنی است آمار روزانه عرضه گاز از شرکت پرسی گاز، مکران گاز، اتان گاز و الیاس گاز  در دستور کار قرار داشته و بازدیدها توسط چهار اکیپ از جایگاه های عرضه فرآورده های نفتی و سکوهای سیلندر پُرکنی و نمایندگی های ثابت رصد وانجام می شود.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, نظارت میدانی و افزایش ایستگاه های عرضه گاز راهکاری برای کاهش صف های طولانی  , نظارت میدانی و افزایش ایستگاه های عرضه گاز راهکاری برای کاهش صف های طولانی  ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه