اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان خبر داد؛

اعطای تسهیلات قرض الحسنه به ساکنین روستاهای استان هرمزگان تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان

اعطای تسهیلات قرض الحسنه به ساکنین روستاهای استان هرمزگان تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان
غلامپور گفت: ساکنین روستاهای استان هرمزگان می‌توانند جهت ثبت نام برای اخذ تسهیلات قرض الحسنه تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان بدون سود و با کارمزد ۴ درصد به فرمانداری هر شهرستان مراجعه نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نرگس غلامپور مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با بیان اینکه تاکنون ۷۳۴ نفر از متقاضیان ساکن روستاهای استان هرمزگان به بانک های عامل معرفی شده اند، اظهار داشت: افراد متقاضی که ساکن روستاهای استان هستند حداکثر  تا ۲۰ اسفند ماه فرصت دارند با مراجعه به فرمانداری شهرستان خود برای اخذ تسهیلات قرض الحسنه روستایی ثبت نام نمایند.

وی افزود: این تسهیلات در قالب تسهیلات قرض الحسنه جز(۳) بند(و) تبصره ۱۶ فقط به ساکنین روستاهای هرمزگان و تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان در زمینه های اشتغالزایی خرد و کارگشایی با طول بازپرداخت ۵ تا ۷ ساله پرداخت‌ می شود.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان در خصوص روند تخصیص و انتخاب افراد، خاطر نشان کرد: فرمانداری هر شهرستان لیست افراد متقاضی و واجد شرایط را به دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری ارسال و پس از بررسی و احراز شرایط افراد به بانک های عامل که شامل بانک های ملی، صادرات، تجارت، کشاورزی و ملت هستند معرفی می شوند.

غلامپور تاکید کرد: جذب کامل اعتبارات اختصاص یافته در زمینه تسهیلات قرض الحسنه تبصره ۱۶ یک اولویت و ضرورت است که به طور خاص پیگیر آن هستیم.

وی ادامه داد: تاکنون ۷۳۴ نفر در حوزه اشتغالزایی و کارگشایی به بانک ها معرفی شده اند اما تنها نیمی از آنها تاکنون پرونده و مدارک لازم را تکمیل کرده و تسهیلات خود را به طور کامل دریافت نموده اند که امیدواریم باقی افراد نیز هر چه سریعتر مراجعه و مدارک ‌خود را تکمیل نمایند.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان تاکید کرد: جلسات متعددی جهت تسهیل و تسریع امور و پرداخت تسهیلات و همچنین اعطای تسهیلات و معرفی افراد بیشتر برگزار کرده ایم که امیدواریم بتوانیم از این طریق در سال جاری حداکثر افراد واجد شرایط و اولویت دار را وارد چرخه و پروسه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه نماییم.

غلامپور تصریح کرد: از تعداد ۷۳۴ فقره تسهیلات معرفی شده تاکنون تعداد ۱۸۰ فقره مربوط به طرح های اشتغالزا در روستاها و ۵۵۴ فقره مربوط به کارگشایی یا خرید انشعابات روستایی می باشد.

وی اظهار امیدواری کرد: رسیدن به بازدهی و بهره وری خوب برای طرح های اشتغالزایی تعریف شده یکی‌ از دغدغه های مهمی است که می‌بایست برای آن طرح های حمایتی و پشتیبانی مجزا تعریف شود که پیگیر این موضوع نیز هستیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه