اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان خبر داد؛

برگزاری جشن نیکوکاری به‌ منظور کمک به خانواده‌های نیازمند در آستانه سال جدید

برگزاری جشن نیکوکاری به‌ منظور کمک به خانواده‌های نیازمند در آستانه سال جدید
یحیی صادقی مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از برگزاری جشن نیکوکاری با شعار «عیدی برای همه» در استان کرمان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان" یحیی صادقی مدیرکل کمیته امداد استان کرمان گفت: به‌منظور کمک به خانواده‌های نیازمند جشن ملی نیکوکاری امسال با شعار «عیدی برای همه» هم‌زمان با سراسر کشور در استان کرمان برگزار می‌شود.

یحیی صادقی در خصوص برگزاری جشن ملی نیکوکاری در گفت‌وگو با خبرنگار صداوسیمای مرکز کرمان بابیان اینکه هرساله دو جشن ملی نیکوکاری و جشن عاطفه‌ها به‌منظور کمک به خانواده‌های نیازمند در کشور برگزار می‌شود، افزود: جشن عاطفه‌ها هرسال در مهرماه و به‌منظور کمک به دانش آموزان نیازمند و تحت حمایت و جشن نیکوکاری نیز به‌منظور حمایت از خانواده‌های نیازمند هرساله در آستانه سال نو برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,

وی بیان کرد: جشن نیکوکاری امسال در آستانه سال نو و با شعار «عیدی برای همه» از ۱۲ اسفندماه هم‌زمان با سراسر کشور در استان کرمان آغاز و تا ۲۵ اسفندماه ادامه خواهد داشت.

صادقی خاطرنشان کرد: این جشن ملی روز ۱۲ اسفندماه در پایگاه‌های مستقر در میدان‌های اصلی شهر، ۱۳ اسفند در میعادگاه‌های نماز جمعه و ۱۴ اسفندماه در صورت باز بودن مدارس با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی در مدارس استان برگزار می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان خاطرنشان کرد: مردم خیر و نوع‌دوست استان کرمان سال گذشته بیش از ۴۰ میلیارد تومان در قالب جشن نیکوکاری به خانواده نیازمند کمک کردند.

وی بابیان اینکه خانواده‌های عائله‌مند در اولویت دریافت کمک‌های جشن نیکوکاری هستند افزود: این اقدام در راستای شاد کردن دل فرزندان این خانواده‌ها در آستانه سال جدید انجام می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان خاطرنشان کرد: شهروندان و مردم نوع‌دوست استان می‌توانند کمک‌های غیر نقدی خود را به پایگاه‌های کمیته امداد در سطح شهر، دفاتر کمیته امداد در سراسر استان و مراکز نیکوکاری استان تحویل دهند و کمک‌های نقدی خود را نیز از طریق درگاه الکترونیکی #۰۳۴*۸۸۷۷ * که ویژه استان کرمان است به ساده‌ترین روش پرداخت کنند.

صادقی در ادامه بابیان اینکه کمیته امداد در سرفصل‌های مختلف خدمات ارائه می‌کند افزود: خانواده‌های نیازمندی که چندقلو به دنیا می‌آوردند مورد حمایت‌های ویژه این نهاد قرار می‌گیرند و علاوه بر پرداخت مستمری در قالب ودیعه مسکن، احداث و خرید مسکن نیز به آن‌ها کمک‌هایی پرداخت می‌شود که همه این کمک‌ها در راستای برنامه‌های احسان و نیکوکاری است.

وی با تأکید بر اینکه نگاه ما در کمیته امداد بر این است که خانواده‌ها روی پای خود بایستند افزود: طرح‌های اشتغال پایداری که کمیته امداد ایجاد می‌کند به همین منظور است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان ادامه داد: تعداد زیادی از مددجویان و فرزندان مددجویان تحت حمایت که با حمایت‌های این نهاد به مدارج بالای علمی و هم‌چنین کارآفرینی رسیده‌اند امروز حامی کمیته امداد هستند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه