logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده ولی فقیه در مازندران:

نظارت بر بازار و تامین کالاهای اساسی در اولویت قرار گیرد/ مسئولان توصیه‌های رهبری را جدی بگیرند

نظارت بر بازار و تامین کالاهای اساسی در اولویت قرار گیرد/ مسئولان توصیه‌های رهبری را جدی بگیرند
محمدباقر محمدی‌لائینی گفت: باید نسبت به رعایت حقوق مصرف کنندگان، نظارت صورت گیرد و نظارت بر بازار، اصناف و نرخ اجناس امری الزامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نمازجمعه ساری با تاکید بر تقوای الهی، داشتن تقوا را سبب رستگاری انسان دانست و گفت: باید قدر دین اسلام را بدانیم زیرا پیامبر گرامی به اخلاق بسیار اهمیت می‌داد.

وی با اظهار اینکه اخلاق برای پیامبر هدف و وسیله بود، گفت: پیامبر گرامی اسلامی مبعوث شد تافضائل اخلاقی را در جامعه احیا کند و در این راه استدلال، منطق و برهان قوی نیز داشت.

نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام افراد زیادی را با اخلاق و مردم دوستی خود جذب کرد و همواره پیگیر مشکلات مردم بود و برای آن دغدغه داشت.

امام جمعه ساری با تاکید براینکه نیازمند اخلاق در جامعه هستیم، گفت: یک جامعه مسلمان و پیرو مکتب اهل بیت هستیم و باید تجسم اخلاق باشیم و دستبرد به بیت المال، خیانت به جان و مال دیگران، اعتیاد و خشم و خشونت بین ما نباید وجود داشته باشد.

محمدی لائینی طبق فرمایش پیامبر گرامی اسلام، کسی که اخلاقش بهتر باشد، برتر و ایمانش کامل‌تر است، افزود: باید نسبت به ترویج فضائل اخلاق در جامعه تلاش کنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران روز ملی حمایت از مصرف کنندگان را گرامی داشت و گفت: باید نسبت به رعایت حقوق مصرف کنندگان، نظارت صورت گیرد و نظارت بر بازار، اصناف و نرخ اجناس امری الزامی است.

وی سالروز فتح قلعه خیبر به دست حضرت علی (ع) را گرامی داشت و گفت: در کشور ما عملیات خیبر و موشک خیبرشکن داشتیم اما هنوز قلعه‌هایی از خیبر باقی مانده و باید فتح شود.

محمدی لائینی گفت: در دفاع مقدس و حرم و مقابل صدامیان و داعشی ها و منافقان پیروزی‌های زیادی به دست آوردیم ولی هنوز قلعه زیادی باقی مانده و باید فتح شود و رژیم صهیونیستی یکی از قلعه‌ها است و باید آن را به دست فرزندان اسلام و خیبریان کنونی فتح و مدیریت کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه