اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر هیات های ورزش همگانی استان کرمان:

ورزش همگانی قاعده هرم سازمان ورزش است/۸۲ درصد مرگ‌ومیرهای کشورمان به دلیل بیماری‌های ناشی از کم‌تحرکی رخ می‌دهد

ورزش همگانی قاعده هرم سازمان ورزش است/۸۲ درصد مرگ‌ومیرهای کشورمان به دلیل بیماری‌های ناشی از کم‌تحرکی رخ می‌دهد
تقی زاده گفت:سلامت همگانی در گرو گسترش ورزش همگانی هست، اگر سازمان ورزش را یک هرم در نظر بگیریم نوک این هرم ورزش قهرمانی هست و کف هرم ورزش های همگانی، سیاست فدراسیون ورزشهای همگانی در دوران کرونا بیش از هر فدراسیونی قابل لمس تر بوداست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ورزش پدیده‌ای همگانی است و با گسترش آن مردم و قشرهای گوناگون یک جامعه از فواید آن بهره‌مند می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


ازاین‌رو، فراهم‌آوردن زمینه‌های لازم برای رشد همه‌جانبه آن تکلیفی ملی به شمار می‌رود. همچنین انجام فعالیت‌های ورزشی، اوقات فراغت مردم کشورهای مختلف را پر می‌کند و به‌جرئت می‌توان گفت که در برخی از کشورها حتی می‌تواند در سرنوشت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی از عوامل تعیین‌کننده باشد.

محمد فاضل تقی زاده دبیر هیات های ورزش همگانی استان کرمان  در رابطه با اهمیت ورزش همگانی در بین افراد جامعه به خبرنگار راه آرمان پاسخ داد: سلامت همگانی در گرو گسترش ورزش همگانی هست، اگر سازمان ورزش را یک هرم در نظر بگیریم نوک این هرم ورزش قهرمانی هست و کف هرم ورزش های همگانی، سیاست فدراسیون ورزشهای همگانی در دوران کرونا بیش از هر فدراسیونی قابل لمس تر بوداست.

وی با اشاره به اینکه بر اساس اعلام وزارت بهداشت ۸۲ درصد مرگ‌ومیرهای کشورمان به دلیل بیماری‌های ناشی از کم‌تحرکی رخ می‌دهد افزود: کم‌تحرکی اصلی‌ترین مشکل برای سلامت جامعه است و ترویج فرهنگ تحرک لازم بین اقشار مختلف جامعه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های اجرایی در راستای تأمین سلامت فردی و اجتماعی است و به همین دلیل باید برای جلوگیری از افزایش کم‌تحرکی از امروز برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

وی افزود:  شاهد هستیم که برگزاری لیگ تندرستی، ایران فعال،  و سایر برنامه ها به خوبی در سطح کشور انجام شده است، اما در خصوص فعالیت های ورزشی و تفریحی هیات ورزشهای همگانی شهرستان کرمان با برپایی ورزش صبحگاهی در بیش از ۳۰بوستان و پارک در حدود ۲ الی ۳ هزار نفر را به سمت ورزش دعوت کردیم و مشارکت ۳۰ درصدی روزانه این تعداد در طرح لیگ تندرستی فدراسیون باعث شد در پایان لیگ استان کرمان رتبه ۱۳ کشور را بر اساس گستردگی استانی و نفرات به دست آورد.

تقی زاده توضیح داد: با تعطیل شدن باشگاه ها و مظلوم واقع شدن اماکن ورزشی سرپوشیده ناخودآگاه جامعه به سمت ورزش در فضای باز تشویق شده اند و رشته های چون پیاده روی، ورزش در طبیعت، فریزبی، طناب زنی از جمله فعالیت های هستند که در پارک ها و فضاهای باز مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
 
وی افزود: بزرگترین چالش فدراسیون ورزش های همگانی پشتیبانی است، پشتیبانی ملی از اجرای طرح های ملی برای کاهش کم تحرکی در بین مردم جامعه و ما خواستار حمایت و پشتیبانی همه ی ارگان ها برای کاهش روز به روز کم تحرکی در جامعه هستیم.

دبیر هیئت های ورزشی استان کرمان تصریح کرد: قطعا یکی از راهکارهایی که در گذشته به عنوان مشوق جامعه صورت می‌گرفت، پرداختن به موضوع جایزه در پایان برنامه ها بود که در دوره جدید آگاهی از حضور در این فعالیت ها و سلامت روحی و جسمانی تا حدودی جایگزین جایزه گردیده است ولی کماکان برای تشویق در بعضی از برنامه به نوعی از سیستم گذشته استفاده می شود.

وی با اشاره به رسالت هیات ورزش های همگانی گفت: بخشی از رسالت هیات ورزشهای همگانی اصلاح سبک زندگی اقشار مختلف جامعه هست که فعالیت های این هیات را در ۳سازمان طبقه بندی کرده ، "سازمان توسعه فعالیت های بدنی، سازمان آمادگی جسمانی و روشهای تمرینی، سازمان ورزشهای تفریحی و رقابتی" شامل می شود.

وی با اشاره به اینکه سالمندان به عنوان قشر آسیب پذیر در زمینه فقر حرکتی هستند ادامه داد: در این مدت ما بیشتر با برگزاری پیاده روی سالمندان و پیلاتس سالمندان در خدمت این قشر عزیز بوده ایم تا بتوانیم کمک حال این قشر باشیم.

تقی زاده در پایان گفت: در سازمان ورزش های همگانی توسعه فعالیت های بدنی دستورالعمل های برای سبک زندگی در کودکان، سالمندان، نیروهای مسلح، کارگران ، آتش نشانان، زنان و خانواده، روستاییان ، دانش آموزان، دانشجویان و حتی در امور زندانیان برنامه ریزی شده که امیدواریم در سال جدید بیشتر شاهد این امورات باشیم.

انتهای پیام/

,
,
,
,  , راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه