اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با هدف خدمت رسانی به گردشگران ومسافران انجام شد؛

آمادگی همه جانبه ادارات سیستان و بلوچستان برای پذیرایی از مسافران در تعطیلات نوروزی

آمادگی همه جانبه ادارات سیستان و بلوچستان برای پذیرایی از مسافران در تعطیلات نوروزی
برای خدمت رسانی به مردم در حالی ۴۶ راهدارخانه و مجتمع بین راهی در سیستان وبلوچستان آماده ارائه خدمت به گردشگران ومسافران نوروزی شد که به دستور استاندار استان نیز تمامی نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی ادارات در اختیار گردشگران قرار می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، ایام عید یا روزهای عادی طول سال فرقی نمی کند راه های سراسر استان پهناور سیستان وبلوچستان باید در هر شرایطی شبانه روز کنترل شده و اطلاعات وضعیت جاده ها لحظه ای رصد شود.

از آنجایی که خدمت به مردم در اولویت بوده، راهداری و حمل و نقل جاده ای دوشادوش سایر سازمان ها و ارگان های مربوطه آماده ارائه خدمت به مردم در تعطیلات عید نوروز شده است.

اگر چه با شیوع ویروس منحوس کرونا نظارت در پایانه های مرزی یا ورودی شهرها از مسافرین و افراد تشدید یافته تا از شیوع این ویروس منحوس جلوگیری به عمل آید.

آمادگی همه جانبه ادارات برای پذیرایی از مسافران نوروزی  

حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان وبلوچستان نیز در اینباره بیان کرد: کرونا در ۲ سال گذشته برنامه‌های گردشگری و سفر را کمرنگ کرد اما امسال پیش‌بینی می‌شود متفاوت‌تر باشد و مردم به نسبت ۲ سال اخیر بیشتر به سفر بروند.

وی با اشاره به اینکه از کنار این رفت و آمدها باید اشتغال برای مردم ایجاد شود، بیان کرد: اصل فضای گردشگری اقتصاد است و برای درآمد از این حوزه باید هدف‌گذاری شود تا با خدماتی که به مسافران ارائه می‌شود به اقتصاد شهر کمک کنیم.

مدرس خیابانی ادامه داد: باید به وضعیت نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی شهرها رسیدگی شود و همه دستگاه‌ها موظفند در ایام نوروز نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی ادارات را در اختیار گردشگران قرار دهند.
این مقام مسئول گفت: همه‌ی جایگاه‌‍‌های سوخت در شهرهای مسافرپذیر این استان در ایام نوروز باید به صورت شبانه‌روزی فعال باشند تا مسافران و گردشگران با مشکل کمبود سوخت مواجه نشوند.

آمادگی ۲۸۰ نیروی راهداری سیستان و بلوچستان در ایام اجرای طرح نوروزی

ایوب کرد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از استقرار بیش از ۲۸۰ نیروی راهدار این استان در طرح نوروزی برای ارائه خدمات به مسافران در راه‌های بین شهری استان خبر داد وگفت: ۳۰ اکیپ ثابت و سیار راهداری استان با برخورداری از ۱۸۰ دستگاه ماشین آلات راهداری برای ارائه خدمات به مسافران در طرح نوروزی در راه‌های بین شهری استان مستقر می شوند.

وی با بیان اینکه راهداران استان در طرح نوروزی افزون بر ۱۱ هزار کیلومتر از راه‌های استان را تحت پوشش قرار می دهند، بیان کرد: نیروهای راهداری این اداره کل در قالب طرح نوروزی علاوه بر ارائه خدمات به مسافران اقداماتی نظیر کنترل و نظارت بر ایمنی ناوگان حمل و نقل بار و مسافر، نصب و مرمت تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی و پاکسازی حریم راه ها را مورد توجه قرار می دهند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تصریح کرد: ۱۵ باب راهدارخانه و۳۱باب مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در حوزه تحت پوشش  این اداره کل در این ایام آماده خدمات رسانی کامل به مسافران هستند.

وی با تاکید بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی  برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: این اداره کل تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کروناست و بر اساس دستورات ستاد در ایام نوروز اتخاذ تصمیم خواهد شد.

کرد خاطر نشان کرد: سامانه‌های تلفنی، پیامکی و اینترنتی ۱۴۱  به عنوان ابزارهای ارتباطی شهروندان جهت اطلاع یابی از آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی ، شرایط آب و هوایی ،انسداد و رخدادهای جاده ای است.
 
تشدید مراقبت های بهداشتی مقابله با کرونا در مرزها و پایانه های مرزی

علیرضا میربهاء الدین، مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان هم بیان کرد: طرح مراقبت های بهداشتی در مرزهای مجاز و رسمی کشور از  ۱۵ اسفند آغاز شده و تا پایان طرح تداوم خواهد داشت، در این طرح نیروهای عملیاتی این جمعیت در پایانه های مرزی میلک شهرستان هیرمند، پایانه مرزی شهرستان میرجاوه و ریمدان در شهرستان دشتیاری مستقر هستند و نسبت به تب سنجی، انجام تست فوری و تست پی سی آر و ارائه آموزش های لازم در جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا به مسافرین ورودی با همکاری مراکز بهداشت شهرستان اقدامات لازم را انجام می دهند.

این مسئول با اشاره به اینکه اجرای دو طرح فوق تاکنون در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بسیار کمک کننده بوده است، افزود: همانند سال گذشته طرح شهید سلیمانی با هدف پیشگیری و کنترل اپیدمی کووید ۱۹  و به منظور پایش سلامت مسافرین نوروزی در مبادی ورودی شهرها اجرایی می شود.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, آمادگی همه جانبه ادارات برای پذیرایی از مسافران نوروزی  , آمادگی همه جانبه ادارات برای پذیرایی از مسافران نوروزی  ,
,
,
,
,
,
,
,
,
, آمادگی ۲۸۰ نیروی راهداری سیستان و بلوچستان در ایام اجرای طرح نوروزی, آمادگی ۲۸۰ نیروی راهداری سیستان و بلوچستان در ایام اجرای طرح نوروزی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, تشدید مراقبت های بهداشتی مقابله با کرونا در مرزها و پایانه های مرزی, تشدید مراقبت های بهداشتی مقابله با کرونا در مرزها و پایانه های مرزی,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه