اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی عنوان کرد؛

پوشش ۱۰۰ درصدی نسخه‌نویسی الکترونیکی طرفین قرارداد بیمه سلامت در خراسان شمالی

پوشش ۱۰۰ درصدی نسخه‌نویسی الکترونیکی طرفین قرارداد بیمه سلامت در خراسان شمالی
محسن رعنایی گفت: در حال حاضر تمام مراکز درمان دولتی و خصوصی طرف قرارداد بیمه سلامت خراسان شمالی به صورت کامل نسخه نویسی ها و نسخه پیچی ها را به صورت الکترونیک انجام می دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رعنایی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک از تحقق ۱۰۰ درصد نسخه نویسی الکترونیکی در خراسان شمالی در اسفند سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰، ۳۴۸ موسسه درمانی در بخش خصوصی شامل پزشک، داروخانه، آزمایشگاه، تصویربرداری، درمانگاه، فیزیوتراپی، دندان پزشک تاکنون طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی را در استان اجرایی کرده اند.

وی ادامه داد: لازم به ذکر است که در بخش خصوصی ۱۰۰ درصد فیزیوتراپی ها، درمانگاه ها، تصویربرداری ها، آزمایشگاه ها، داروخانه ها و پزشکان طرف قرارداد بیمه سلامت  نسخه نویسی الکترونیکی را اجرایی کرده اند.

رعنایی گفت: همچنین در بخش دولتی نیز ۱۰۰ درصد بیمارستانها، داروخانه ها و آزمایشگاه ها طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی را انجام می دهند.

وی در خصوص تعداد نسخه پیچیده شده و تجویزی مجموع نسخ تمام الکترونیکی و نیمه الکترونیکی و کاغذی در اسفند ۱۴۰۰ را شامل  ۲۱ هزار و ۹۴۱ نسخه عنوان کرد و گفت: پیشرفت ۱۰۰ درصدی طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در استان در اسفند ماه ۱۴۰۰ در حالی است که این طرح در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ تنها پنج درصد بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک ,
,
,
,
,
,
,

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی اجرای طرح ملی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی را طرحی به نفع مردم عنوان کرد و گفت: این طرح، نقاط ضعف هایی نظیر مشکلات اینترنت و قطعی برق نیز دارد که نیاز است موانع مرتفع شود.

انتهای پیام/

,

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی اجرای طرح ملی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی را طرحی به نفع مردم عنوان کرد و گفت: این طرح، نقاط ضعف هایی نظیر مشکلات اینترنت و قطعی برق نیز دارد که نیاز است موانع مرتفع شود.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه