اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در مجمع کمیته خودخواهی یک فرد را داشتیم، نه درگیری

رضوانی: همه باید حد خود را بدانند؛ فدراسیون سه رشته‌ای ما یک سی‌ام فدراسیون خاص پول نگرفته/ چینی‌ها برای واترپلو خط و نشان می‌کشند

رضوانی: همه باید حد خود را بدانند؛ فدراسیون سه رشته‌ای ما یک سی‌ام فدراسیون خاص پول نگرفته/ چینی‌ها برای واترپلو خط و نشان می‌کشند
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: در مجمع شاهد خودخواهی یک فرد خاص بودیم که فقط می‌خواهد محوریت داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رضوانی رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در خصوص درگیری‌های مجمع عمومی کمیته ملی المپیک اظهار داشت: اسم آن را درگیری نمی‌گذارم، خودخواهی یک فرد خاص را می‌گذارم که فقط می‌خواهد محوریت داشته باشد و صحبت کند. پول کمیته محدود و برای همه رشته‌های المپیک است. همه باید حد خود را بدانند و ما حدیث داریم که هر چه برای خود می‌پسندی را برای دیگران بپسند. امیدوارم این دید، نظر و تفکر در همه روسای فدراسیون‌ها باشد، چرا که با این تفکر هیچ وقت مشکل پیش نخواهد آمد.

وی در خصوص وضعیت شنا در سال 1400 گفت: به دلیل بیماری کرونا عملاً ورزشی به اسم شنا تا مهرماه به صورت حرفه‌ای نداشتیم، اما در المپیک دو رکورد ورودی B آمد که جای تبریک به خانواده شنای کشور دارد. در اوایل مهرماه رکوردهای خوبی در مسابقات مسافت کوتاه زنجان شکسته شد و نتیجه آن را در قطر دیدیم. 11 شناگر اعزام شدند و رکوردهای خوبی توسط مهرشاد افقری، متین بالسینی و سینا غلامپور به دست آمد.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو تاکید کرد: خیلی سال سختی در پیش داریم و از این ناراحت هستم. یک فدراسیون سه رشته‌ای یک سی‌ام فدراسیون خاص پول نگرفته و باید این حرف‌ها را هم تحمل کند. به دلیل تحریم‌ها در یکسری مسائل ماندیم و به عنوان عضو هیئت اجرایی همیشه سعی کردم رعایت کنم تا خدایی نکرده از جایگاهم سو استفاده نشود، اما اینها اذیتم می‌کند. خودم ورزشکار بودم و نگاهم این بوده به همه ورزش‌ها کمک شود و امیدوارم نگاه ویژه به ورزش‌های پایه و مادر بشود و سال خوبی برای فدراسیون ما و فدراسیون‌های مادر باشد.

رضوانی با تاکید بر کار سخت این فدراسیون در سال آینده گفت: سال آینده مسابقات کشورهای اسلامی، قهرمانی جهان، انتخابی قهرمانی جهان را باید اعزام کنیم. شاید آنجا مقامی به دست نیاوریم، اما همین که ورودی بیاوریم، مهم است. واترپلو حداقل باید در ۶ ماه آینده 35، 30 بازی برگزار کند. یک اردو را در کشور یونان و درکنار چیریچ پیش‌بینی کردیم تا روی بچه‌ها نظارت کند. وی به زودی نیز به ایران باز می‌گردد تا کارش را برای بازی‌های آسیایی ادامه بدهد.

وی افزود: واترپلو باید از عنوان خود در بازی‌های آسیایی دفاع کند و هر وقت نیز با مسئولان چینی صحبت می‌کنم به صورت ورزشی برای ما خط و نشان می‌کشند و باید یک تدارکات خوب برای رشته‌های تحت پوشش انجام بگیرد تا بتوانیم نتیجه بگیریم.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه