اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول امور فرهنگی بسیج جامعه زنان استان کرمانشاه

نظام جمهوری اسلامی برای تمدن‌سازی نیازمند الگوی زن مسلمان است/ زمان بر بودن پذیرش الگوی سوم

نظام جمهوری اسلامی برای تمدن‌سازی نیازمند الگوی زن مسلمان است/ زمان بر بودن پذیرش الگوی سوم
ثریا رضایی با اشاره به اینکه احصا شدن شاخصه های الگوی زنان به عنوان الگوی سوم، نیازمند زمان است، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران برای تمدن‌سازی نیازمند این الگو است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ثریا رضایی در گفتگو با مرصادنیور اظهار داشت: زن، در تعریف غالباً شرقی، همچون عنصری در حاشیه و بی‌نقش در تاریخ‌سازی؛ و در تعریف غالباً غربی، بمثابه‌ی موجودی که جنسیت او بر انسانیتش می‌چربد و در خدمت سرمایه‌داری جدید است، معرفی می‌شد.

 مسئول امور فرهنگی بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه ادامه داد: اما شیرزنان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نشان دادند که الگوی سوم، «زن نه شرقی، نه غربی» است.

 وی گفت: برای اولین بار از سوی مقام معظم رهبری همزمان با صدور پیام تاریخی و سرنوشت‌ساز ایشان در آستانه دهه چهارم انقلاب به کنگره 7 هزار شهید زن این الگو مطرح شد و ایشان ۳ الگو را برای زنان بیان کردند.  وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نه الگوی زن شرقی را قبول دارد و نه زن غربی، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کردند که زن به یک جایگاه مصنوعی و تصنعی و تشریفاتی احتیاج ندارد.

 رضایی با بیان اینکه زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان، گشود، گفت: مقام معظم رهبری  الگوی سوم را الگویی دانستند که بحق کرامت الهی را به زن معاصر باز می‌گرداند.

 وی گفت: داشتن نسخه الگو در همه پیش‌نیاز‌های تمدن اسلامی از جمله زن مسلمان ضروری است و در حوزه زنان هم سه موج مغرب زمین و مشرق زمین و موج اسلامی وجود دارد.

 وی با اشاره به اینکه الگوی سوم در ذات خود ویژگی هایی دارد که می تواند مورد پذیرش تمام زنان عالم واقع شود، گفت: احصا شدن شاخصه های الگوی زنان به عنوان الگوی سوم، نیازمند زمان است که نتیجه آن زن تراز انقلاب اسلامی می شود و نظام جمهوری اسلامی ایران برای تمدن‌سازی نیازمند این الگو است.   

 رضایی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری گفت: ایشان هم تاکید دارند آنچه‌ اثر انقلاب اسلامی را مستمر می‌کند، اندیشه است و اگر ما نتوانیم به الگوی تمدن سازی اسلامی برسیم، جذب الگوهای مدرن جهانی می‌شویم.  وی با اشاره به اینکه زمانی انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی باقی می‌ماند که در آن تمدن اسلامی تعریف شود، تصریح کرد: آن تمدن ابعاد گوناگونی دارد که یکی از جنبه های آن الگوی زن مسلمان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیور,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه