به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار آفتاب علیرضانظام آبادی با اعلام برگزاری کنگره ملی شهدای دانشجوی استان مرکزی در ۲۵ آذرماه در این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه آزاد در بین دانشگاه های استان مرکزی تنها دانشگاهی است که ۱۳شهید دانشجو را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
وی ادامه داد: همچنین واحد اراک به تدفین سه شهید گمنام از یادگاران هشت سال دفاع مقدس متبرک شده است.
نظام آبادی افزود: بر اساس آیات و روایات، مبنای آفرینش انسان نزدیک شدن به ذات اقدس خداوند تبارک و تعالی از طریق معرفت و پرستش اوست و شهادت رفیع ترین قله پرستش است که انسان با گذشتن از تمام هستی خود برای رسیدن به خدای هستی، برمی گزیند.
سرپرست واحد اراک بیان کرد: امروز راه شهدا، خاطره شهدا و هر مراسم و برنامه ای که به نام شهدا دردانشگاه برگزار می گردد خود یک حرکت بیدارگری توأم با بصیرت است.
وی اضافه کرد: باید همه ما برای تجلیل و تکریم از مقام والای شهدا و احیا و حفظ و ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت طلبی همت نموده و زنده نگه داشتن یاد شهیدان و حفظ آثار ارزشمند شهدا را با تأسی از فرهنگ غنی عاشورا به یک فرهنگ عمومی تبدیل نماییم .
دبیر هیأت امنای استان مرکزی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاش و مساعدت همکاران دانشگاه، شاهد برگزاری باشکوه اولین کنگره ملی شهدای دانشجوی استان مرکزی باشیم.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه