اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

تشدید کنترل ترافیکی در چهارشنبه آخر سال و برخورد قانونی با خودروهای حادثه‌ساز

تشدید کنترل ترافیکی در چهارشنبه آخر سال و برخورد قانونی با خودروهای حادثه‌ساز
علی نام‌درست از تشدید کنترل ترافیکی در شب چهارشنبه آخر سال و بر خورد قانونی با خودروهای حادثه ساز به منظور پیشگیری و کاهش حوادث ترافیکی این روز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی نام درست، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: تجربه تلخ حوادث سال‌های گذشته در مراسم چهارشنبه‌ آخر سال، با عث شده است تا همواره حوادث تلخ این روز موجب دغدغه و نگرانی شهروندان باشد.

 وی تاکید کرد: پلیس در چهارشنبه آخر سال با خودروهایی که سرنشینان آن با رفتارهای غیرقانونی، نابهنجار و پرخطر، باعث راهبندان، سدمعبر، ایجاد مزاحمت برای شهروندان شده و با پرتاب موادمحترقه و آتش‌زا، نظم ترافیکی شهر را مختل می‌کنند، برخورد خواهد کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پلیس در شب چهارشنبه آخر سال با تشدید کنترل تردد عبور و مرور خودرو ها در سطح شهر از هرگونه سد معبر و راهبندان جلوگیری خواهد کرد و با برخورد بدون اغماض با تخلفات رانندگی سعی خواهد داشت تا نظم و انضباط ترافیکی خیابان ها را حفظ کرده و آسایش شهروندان عزیز را فراهم سازد.

سرهنگ نام درست با اشاره به شلوغی خیابان ها در روزهای پایان سال به خصوص در شب چهار شنبه آخر سال اضافه کرد: شهروندان خریدها و کارهای خود را به آخر وقت روز سه شنبه موکول نکنند و حتی المقدور تلاش کنند از وسایل نقلیه عمومی استفاده و از تردد های بی مورد درمعابر که باعث راهبندان می شود خودداری کنند.

وی افزود: توصیه می شود شهروندان در صورت استفاده از وسایل نقلیه شخصی شیشه های خودرو را بالا نگه دارند، از روشن کردن مواد محترقه داخل خودرو جدا خودداری کنند، با توجه به ازدحام در معابر و احتمال حوادث اورژانسی باید مسیر را برای خودروهای امدادی بازنگه داشت.

این مقام انتظامی اضافه کرد: از برپایی آتش درمعابر باریک و در نزدیکی پست های برق یا ایستگاه های تقلیل فشار گاز و پارکینگ های عمومی خودداری شود، شهروندان تا حد امکان در معابری که ترقه منفجر می کنند، حضور پیدا نکنند و از داخل این معابر عبور نکنند، توقف های دوبله وتوقف هایی که منجر به سد معبر می شود خودداری شود.

وی با تاکید بر این که نوروز را با رفتار های خطرناک در چهارشنبه سوری به کام خود و دیگران تلخ نکنیم، گفت: برای به حداقل رساندن مشکلات ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور از توقف هایی نظیر دوبله، حریم تقاطع ها و... که باعث کندی حرکت می شود، خودداری شود، باتوجه به تردد عابران و احتمال دید محدود حین تردد، رانندگان با سرعت مطمئنه رانندگی و با توجه کافی به جلو حرکت کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه