logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده مردم سیستان در مجلس مطرح کرد؛

تولید؛ کلید حل مشکلات و گذر از تنگناهای اقتصادی/ عملیاتی شدن شعار سال در گرو هم‌افزایی قوای سه گانه است

تولید؛ کلید حل مشکلات و گذر از تنگناهای اقتصادی/ عملیاتی شدن شعار سال در گرو هم‌افزایی قوای سه گانه است
محمد سرگزی گفت: تولید دارای یکسری آثار روانی و اقتصادی بوده و کلید حل مشکلات و گذر از تنگناهای اقتصادی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد سرگزی، نماینده مردم سیستان در مجلس ضمن گرامیداشت سال جدید، در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: تنگی معیشت، مسئله گرانی و تورم فشار مضاعفی را بر مردم وارد کرد، به نوعی کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در وهله اول برای این که از این شرایط سخت اقتصادی عبور کنیم، موضوع تولید است.

وی با بیان این که تولید دارای یکسری آثار روانی است، افزود: تولید باعث می شود که اعتماد به نفس ملی در قطع وابستگی به خارج کم شود، هر زمانی که دلار دچار نوسان و تحریمی مطرح می شود، اولین چیزی که به ذهن مردم می آید، شاید این باشد، به واسطه این که در کشور تولید کافی نداریم، شرایط سختی برای مردم ایجاد می شود.

سرگزی تصریح کرد: این که بر تولید تکیه کنیم به نحوی اعتماد به نفس مردم را بالا می بریم که از این بابت برای تامین کالاهای خود نگرانی نداشته باشند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این تولید دارای یکسری آثار اقتصادی نیز است که افزایش رشد اقتصادی و درآمد سرانه، کاهش تورم، ایجاد اشتغال و رفاه عمومی از جمله آن محسوب می شود، لذا تاکید بر تولید توسط مقام معظم رهبری با این نگاه صورت گرفته که بخش عمده ای از موضوع ها و دغدغه های مردم را به نحوی بتواند پوشش دهد.

نماینده مردم سیستان در مجلس ادامه داد: این که موضوع تولید را مقام معظم رهبری مبتنی بر دانش جدید و پیشرفت های علمی دانستند، این خود می تواند پشتوانه ای در مسیر تولید شود تا ما سریع تر بتوانیم مشکلات این حوزه را مرتفع کنیم.

وی گفت: از سویی اشتغال آفرینی خصوصیت ویژه ای است که تولید در دل خود دارد، اگر ما مسئولان بتوانیم در راستای این تمهیدی که مقام معظم رهبری برای سال ۱۴۰۱ پیش بینی کردند حرکت کنیم و تمام توان دولت، دستگاه های اجرایی، بخش خصوصی و سیاست گذاری را کنار هم قرار دهیم، به طور قطع حرکت رو به جلوی محسوسی در حوزه های اقتصادی و بهبود وضعیت معیشت مردم خواهیم داشت.

سرگزی ادامه داد: حرکت در این مسیر به گونه ای نباشد که ما مسئولان در ارتباط با تمهیدی که مقام معظم رهبری پیش بینی کردند به چاپ شعار روی کاغذ و تابلو اکتفا کنیم، بلکه باید در حوزه سیاست گذاری و هم افزایی با در کنار آوردن تمام ظرفیت ها در بخش های مختلف تلاش کنیم تا در حوزه تقنین، اجرا، نظارت تا این مطلوب اجرایی و عملیاتی شود.

وی تاکید کرد: در حوزه تقنین باید قوانینی با هدف تسهیل در حوزه های اشتغال و تولید و تشویق سرمایه گذاران ایجاد و وضع شود و از سوی دیگر دولت بروکراسی اداری را کم و تا جایی که امکان دارد، ورود بخش خصوصی را به حوزه تولید تسهیل کند که نتیجه آن می تواند اشتغال باشد، در حوزه نظارت هم ارائه تسهیلات به بخش خصوصی توام با نظارت باشد.

نماینده مردم سیستان با تاکید بر این که قوانین باید تسهیل و تشویق کننده سرمایه گذاران به سمت بخش تولید باشد، گفت: در حوزه حمایت از بخش های دانش بنیان خیلی جلو نرفتیم و موفقیت نداشتیم، اما اقدام هایی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: با توجه به تمهیدی که مقام معظم رهبری و اراده ای که در دولت و مجلس برای پیاده سازی این تمهید وجود دارد، در سال ۱۴۰۱ به طور قطع جهش خوبی را در حمایت از شرکت های دانش بنیان که نتیجه آن بهتر شدن تولید و اشتغال می شود، خواهیم داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه