logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دکتر شکوه‌فر:

چند دستاورد خوب در سال ۱۴۰۰ در حوزه ورزش و جوانان اجرایی شد/ بیش از ۷۰ درصد سهام سرخابی‌ها در فرابورس به فروش رفت/ دیوان ورزشی را در کشور را‌ه‌اندازی می‌کنیم

چند دستاورد خوب در سال ۱۴۰۰ در حوزه ورزش و جوانان اجرایی شد/ بیش از ۷۰ درصد سهام سرخابی‌ها در فرابورس به فروش رفت/ دیوان ورزشی را در کشور را‌ه‌اندازی می‌کنیم
معاونت امور حقوقی، مجلس و استانها با اعلام خبر راه اندازی دیوان ورزشی در کشور و فروش بیش از ۷۰ درصد سهام سرخابی‌ها در فرابورس ، اظهار داشت : درسال ۱۴۰۰ وزارت ورزش و جوانان به دستاوردهای خوبی دست یافته است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دکتر بنیامین شکوه‌فر درخصوص اقدامات صورت گرفته در سالی که گذشت اظهار داشت: در پایان ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان افتخار این را داشت که با تلاش‌های شبانه‌روزی و در مسیر ارتقای فعالیت‌ها در حوزه‌های ورزشی و جوانان فعالیت کند.

وی افزود: نتیجه این تلاش‌ها منجر به چند دستاورد مهم بود که می‌توان به بارزترین آن یعنی خصوصی‌سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اشاره کرد. با همکاری و تلاش مسئولین بخش حقوقی وزارتخانه خوشبختانه این اتفاق افتاد و بیش از ۷۰ درصد سهام دو باشگاه در فرابورس به فروش رفت.

معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: همچنین درخصوص مستندسازی املاک متعددی که در بخش ورزش و جوانان وجود داشت با پیگیری‌های صورت گرفته ده‌ها ملک دارای سند تک برگی شدند و امیدواریم همین روند در سال جدید هم ادامه داشته باشد.

دکتر شکوه‌فر خاطرنشان کرد: بحث راه‌اندازی دیوان ورزشی یکی از موضوعاتی بود که امروز درحال پیگیری آن هستیم و امیدواریم که سال آینده عملی شود و بسیاری از مباحث دعاوی ورزشی در داخل کشور حل شود. هماهنگی نیز با قوه قضاییه برای راه‌اندازی شورای حل اختلاف ورزشی داشتیم که قرار بود در ماه پایانی سال ۱۴۰۰ این شورای حل اختلاف راه اندازی شود که به دلیل برخی از مشکلات افتتاح آن به عید فطر سال ۱۴۰۱ موکول شد.

وی اظهار داشت: امیدوار هستیم که در سال جدید برای مجموعه ورزش و جوانان کشور اتفاقات خوبی رقم بزنیم. ما در سال ۱۴۰۱ شش رویداد بزرگ را در سطح آسیا و جهان درپیش داریم که امیدوار هستیم با تلاش همه مجموعه و دست‌اندرکاران شاهد موفقیت ورزشکارانمان در همه حوزه‌ها باشیم.

وی گفت: در حوزه عملکرد استان‌ها دو مناسبت بزرگ یعنی هفته تربیت‌بدنی و دهه مبارک فجر را پشت سر گذاشتیم. در هفته تربیت بدنی بیش از ۷ هزار رویداد فرهنگی و ورزشی توسط استان‌های ما برگزار شد. در دهه فجر بیش از ۱۷ هزار افتتاح پروژه و برگزاری رویدادهای مختلف را داشتیم که نسبت به سنوات قبل بی سابقه بود و رشد ۱۵۰ درصدی را داشتیم.

دکتر شکوه‌فر ادامه داد: یک حرکت منسجم توسط استان‌ها صورت گرفت که امیدواریم در سال آینده با قوت بیشتر و برنامه‌ریزی بهتر ادامه داشته باشد. خانواده بزرگ ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۱ با چند رویداد بزرگ بین المللی مواجه است که نیاز به دعای خیر ملت دارد که از بتوانیم از این رویدادها سربلند بیرون بیاییم. امروز در خانواده ورزش و جوانان انسجام بسیار خوبی وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه