اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی:

نمایش ناتوانی دشمن با حذف هشتک "آری" در روز جمهوری اسلامی ایران/مردم ایران پایبند به آرمان های انقلاب هستند

نمایش ناتوانی دشمن با حذف هشتک "آری" در روز جمهوری اسلامی ایران/مردم ایران پایبند به آرمان های انقلاب هستند
حسینعلی شهریاری گفت: در روز ۱۲ فروردین نظام جمهوری اسلامی ایران با رای حداکثری مردم ثتبیت شد، دشمن با حذف کردن هشتک "آری" صورت مسئله را نمی‌تواند پاک کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دشمنان قسم خورده بسیاری دارد، در روز ۱۲ فروردین این نظام مقدس شکل گرفت و در سالروز آن داغ مخالفین تازه می شود و فکر می کنند با حذف کردن هشتک "آری" صورت مسئله را می‌توانند پاک کنند، که این یک خیال باطل بیش نیست.

وی افزود: دشمنان چشم دیدن نظام جمهوری اسلامی ایران را ندارند و فکر می‌کنند این مسئله را کمرنگ کنند شاید بتوانند مسئله اصلی را پاک کنند، اما مردم ما ثابت کردند که همواره در کنار نظام هستند و در روز ۱۲ فروردین سال ۵۸ بیش از ۹۸ درصد ملت ایران پای صندوق رای آمدند و به جمهوری اسلامی رای دادند.

نماینده مردم زاهدان تصریح کرد: پای این نظام و انقلاب خون های زیادی ریخته شده، در هشت سال دفاع مقدس ۲۵۰ هزار شهید و جانباز داریم و به غیر از دفاع مقدس توطئه های دیگری در بعضی از شهرهای کشور رخ داد و افراد زیادی شهید شدند.

وی ادامه داد: اهداف تمامی این توطئه ها نظام جمهوری اسلامی ایران بود که دشمنان هیچگاه موفق نشدند، و جمهوری اسلامی یک ابرقدرت به طور جد از نظر نظامی به اندازه رسیده است که هیچ کشوری در دنیا جرات اینکه با جمهوری اسلامی وارد درگیری نظامی شود قطعاً نخواهد داشت.

شهریاری تشریح کرد: دشمنان سعی می‌کنند از نظر اقتصادی مشکلاتی ایجاد کنند و از این طریق به مردم ما فشار بیاورند البته با اقداماتی که در دست اجرا است در این زمینه هم نا امید خواهند شد، و ملت ایران پیروز خواهد شد، و با اقداماتی که دولت مجلس و قوه قضاییه که همسو و هم راستا هستند و با تصمیماتی که گرفته می شود روز به روز مشکلات اقتصادی کاهش پیدا می‌کند و فضایی در کشور به وجود می‌آوریم که همه به جمهوری اسلامی ایران افتخار کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه