اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه مطرح کرد؛

توزیع ۱۰ تن خرما همزمان با ماه مبارک رمضان در استان کرمانشاه

توزیع ۱۰ تن خرما همزمان با ماه مبارک رمضان در استان کرمانشاه
عبدالحسین احمدی گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ۱۰ تن خرما درجه یک تأمین و توسط مدیریت تعاون روستایی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانهای کرمانشاه با قیمت ۴۵ هزار تومان توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالحسین احمدی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: با در نظر گرفتن شرایط بازار به در ایام ماه رمضان، از قبل مکاتبات عدیده و پیگیری‌های فراوانی در خصوص افزایش سهمیه کالاهای اساسی استان خصوصا شکر و روغن انجام گرفت، همچنین رصد و نظارت بر قیمت‌ها و توزیع عادلانه کالاهای اساسی برای حفظ آرامش بازار و بهره‌مندی اقشار کم‌درآمد جامعه از این کالا در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفت.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از انجام مکاتبه با وزارت جهاد کشاورزی و انجمن صنفی روغن ایران و ارسال لیست صنایع و اصناف استان برای تامین و تخصیص بیشتر سهمیه شکر و روغن به صورت ماهانه خبر داد و افزود: ۲۴۵ تن سهمیه روغن برای صنوف در نظر گرفت شد که علاوه بر تامین سهمیه ماهیانه ابلاغی شامل ۶۵۰ تن شکر برای خانوار، ۴۰۰ تن شکر برای صنوف و ۳۰۰ تن شکر برای صنایع بود.

احمدی تصریح کرد: پیگیری مداوم برای تحویل به موقع مرغ به کشتارگاه و ساماندهی آنها جهت عرضه به بازار با تشکیل جلسات هماهنگی با کشتارگاه ها و مرغداران و نیز پایش زنجیره تامین و توزیع مرغ گرم از درب مرغداری تا رسیدن به دست‌ مصرف کننده نهایی نیز صورت گرفت.

وی عنوان کرد: مکاتبات لازم با اتحادیه مرغ میهن و تأمین ۲۰ تن تخم مرغ و توزیع آن توسط مدیریت تعاون روستایی صورت گرفت که به منظور تعدیل قیمت این کالا  واحدهای مرغ تخمگذار استان برای عرضه تولیدات خود به عاملین معرفی شده از طریق مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها ملزم به عرضه تخم مرغ با قیمت مصوب ابلاغی شدند.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: همچنین پیش از تعطیلات نوروزی پیگیری و رایزنی با شرکت پشتیبانی امور دام و تخصیص و توزیع سهمیه گوشت مرغ منجمد برای حفظ آرامش بازار انجام شد و پیگیری ها برای تخصیص گوشت قرمز منجمد با توجه به افزایش قیمت گوشت گرم صورت گرفت.

احمدی تصریح کرد: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ۱۰ تن خرما درجه یک تأمین و توسط مدیریت تعاون روستایی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها با قیمت ۴۵ هزار تومان توزیع شد.

وی به مکاتبه با شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران برای تخصیص برنج به استان‌ اشاره و عنوان کرد: این امر به تخصیص یک هزار تن برنج هندی ۱۱۲۱، یک هزار تن برنج تایلندی رده ب طرح ضیافت ماه مبارک منجر شد.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از مکاتبه با شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران برای تخصیص سهمیه برنج پاکستانی با توجه به درخواست عموم و مصرف بالای این نوع برنج در استان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه