logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تشریح کرد؛

آخرین اخبار از فرود اضطراری پرواز کیش ـ تهران در اصفهان

آخرین اخبار از فرود اضطراری پرواز کیش ـ تهران در اصفهان
شیشه‌فروش گفت: پرواز مسیر کیش به تهران که به دلیل نقص فنی شب گذشته در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان به زمین نشست، بامداد امروز با پرواز جایگزین اصفهان را به مقصد تهران ترک کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگاران درخصوص فرود اضطراری هواپیمای شرکت آتا از کیش به مقصد تهران در فرودگاه اصفهان اظهار کرد: شامگاه سه‌شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۱، هواپیمای شرکت هواپیمایی آتا نوع MD۸۳ با پرواز شماره ۵۷۱۳  از مبدا کیش به مقصد تهران، در فرودی اضطراری در فرودگاه اصفهان به زمین نشست.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان  با اشاره به علت این فرود اضطراری افزود: این هواپیما در ساعت ۲۳:۳۵ محلی در فاصله ۴۰ مایلی  اصفهان به دلیل از دست دادن یکی از موتورها اعلام وضعیت اضطرار نموده که به دنبال آن در ساعت ۲۳:۵۵ دقیقه در فرودگاه اصفهان فرود آمد.

وی بیان کرد: تعداد مسافران این هواپیما ۱۷۴ نفر بوده است که خوشبختانه به موجب فرود موفق و به موقع این هواپیما در فرودگاه اصفهان با سانحه و اتفاق ناگوار برای مسافران مواجه نشده است، اما خوشبختانه مقرر شد به دنبال ارائه خدمات به مسافران شرایط برای پرواز آنها به مقصد تهران فراهم شود، همچنین فرودگاه اصفهان جانشین فرودگاه تهران در حوادث و سوانح تعیین شده است.

همچنین فرهاد کاوه آهنگران با اشاره به حضور آتش نشانان در هنگام فرود اضطراری هواپیما در فرودگاه اصفهان اظهار کرد: بلافاصله چهار اکیپ کامل با تجهیزات و امکانات لازم از ایستگاههای ۶، ۷، ۱۵ و ۱۹ به همراه آتش پاد دوم ایوبی معاون عملیات آتش نشانی اصفهان، سرآتشیاران شفیعی و موسوی مدیران مناطق ۱ و ۳ و سرآتشیار استکی افسر کشیک وقت در محل فرودگاه اصفهان حاضر شدند که خوشبختانه این پرواز با بیش از ۱۷۰ مسافر سالم به زمین نشست و مشکل خاصی به وجود نیامد.

عمادی روابط عمومی فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اعلام کرد:️ پرواز شماره ٥٧١٣ شرکت هواپیمایی آتا مسیر کیش به تهران به دلیل نقص فنی شب گذشته در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان به زمین نشست و ١٧٤ مسافر این پرواز در ساعت ٣:٢٠ بامداد امروز چهارشنبه ١٤٠١/١/٢٤ با پرواز جایگزین اصفهان را به مقصد تهران ترک کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه