اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برگزاری مراسم بدرقه کاروان اعزامی به المپیک برزیل در آکادمی ملی المپیک؛

اعلام آخرین وضعیت کاروان ورزش ناشنوایان ایران برای اعزام به المپیک از سمت رئیس ستاد

اعلام آخرین وضعیت کاروان ورزش ناشنوایان ایران برای اعزام به المپیک از سمت رئیس ستاد
رئیس ستاد و سرپرست کاروان اعزامی ناشنوایان گفت: میزان پاداش ورزشکاران مدال آور درالمپیک براساس آیین نامه مصوب ستاد عالی بازیهای آسیایی و المپیک مشخص شده.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ناشنوایان، علی رغبتی رئیس ستاد و سرپرست کاروان اعزامی ناشنوایان، درباره وضعیت کاروان ایران برای شرکت درالمپیک ناشنوایان، اظهار داشت: کاروان ایران در 8 گروه عازم برزیل می‌شوند که اولین گروه کادر سرپرستی است که چهارم اردیبهشت می‌روند و گروه دوم شامل کادر پزشکی، حراست و تیم فوتبال هم 7 اردییهشت عازم این رقابت‌ها می‌شوند، البته هر رشته 24 ساعت پس از پایان مسابقات خود به کشور بازمی‌گردد و سایر گروه‌ها به همین ترتیب برای شرکت در مسابقات عازم برزیل می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی گفت: تمام نفرات اعزامی در بدو ورود به فرودگاه برزیل باید تست پی سی آر بدهند و همچنین باید دارای کارت واکسیناسیون باشند تا شرایط حضورشان در مسابقات فراهم شود، در غیر این صورت به مدت 5 روز قرنطینه می‌شوند که پس از منفی بودن تست‌ آن‌ها برای 5 بار متوالی امکان شرکت در مسابقات را خواهند داشت.
,
 
,
سرپرست کاروان ایران در المپیک ناشنوایان، خاطرنشان کرد: از تمام ورزشکاران اعزامی به این مسابقات معاینات پزشکی توسط فدراسیون پزشکی انجام شده و از روز چهارشنبه نیز ستاد ملی مبارزه با دوپینگ در حال انجام تست‌های دوپینگ از ورزشکاران است تا مشکلی برای اعزام به مسابقات نداشته باشند.
,
 
,
وی همچنین از برگزاری مراسم بدرقه کاروان اعزامی به المپیک برزیل روز سه‌شنبه 30 فروردین در آکادمی ملی المپیک خبر داد.
,
 
,
رغبتی در پایان در خصوص میزان پاداش پای سکو ورزشکاران مدال آور در المپیک گفت: میزان پاداش ورزشکاران مدال آور درالمپیک براساس آیین نامه مصوب ستاد عالی بازیهای آسیایی و المپیک مشخص شده که منتظر تایید نهایی از سوی ستاد هستیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه