logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

پیشنهاد موسوی خوئینی‌ها برای نگارش نامه به رهبر انقلاب در ایام نقاهت/

خاتمی:روی تک تک واژه های نامه‌ کار کردم/این نامه مشکلات رسیدگی به صلاحیت کاندیداها در انتخابات آتی را برطرف می‌کند

خاتمی:روی تک تک واژه های نامه‌ کار کردم/این نامه مشکلات رسیدگی به صلاحیت کاندیداها در انتخابات آتی را برطرف می‌کند
خاتمی عنوان کرده که " نوشتن نامه به رهبری پیشنهاد آقای موسوی خوئینی ها بود و آقایان هاشمی و روحانی به خاطر این اقدام از من تشکر کردند."
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا  چندی پیش رهبر معظم انقلاب به منظور عمل پروستات، راهی بیمارستان شدند تا مورد عمل جراحی قرار گیرند. در این راستا و پس از سپری شدن دوران نقاهت و انجام عمل جراحی، رئیس جمهور و بسیاری از مقامات کشوری و لشکری در کنار جمعی از هنرمندان و ورزشکاران، به عیادت مقام معظم رهبری رفتند و برای ایشان از خداوند متعال طلب بهبودی کامل کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

در این راستا مجمع روحانیون مبارز نیز در نامه‌ای با امضای محمد خاتمی به آیت‌الله خامنه‌ای از موفقیت‌آمیز بودن عمل جراحی ایشان اعلام خشنودی کرد. در این نامه که به امضای رئیس دولت های ششم و هفتم ممهور شد، آمده بود: خبر عمل جراحی موفقیت‌آمیز انجام شده موجب مسرت اقشار مختلف در خارج و داخل کشور به ویژه ملت بزرگ ایران گردید.گزارش رییس محترم گروه پزشکی آرام‌بخش خاطر همه علاقه‌مندان در سراسر کشور شده است. با کمال خرسندی از سلامت وجود مبارک، عافیت جنابعالی و دوام عمر شریف را از خداوند بزرگ مسالت داریم.امید است عنایت خاصه حضرت بقیه الله اروحنا له الفدا همواره و در همه حال شامل وجود مبارک باشد.

,

 

,

در این باره اخیر شنیده شد که محمد خاتمی درباره نامه ای که در ایام نقاهت مقام معظم رهبری برای ایشان ارسال کرده، گفته "روی تک تک واژه های آن کار کرده و این نامه در آینده، بسیاری از مشکلات و کدورت ها از جمله درجریان رسیدگی به صلاحیت کاندیداها در انتخابات آتی را برطرف خواهد نمود. "

,

 

,

خاتمی در ادامه عنوان کرده که " نوشتن این نامه پیشنهاد آقای موسوی خوئینی ها بود و آقایان هاشمی و روحانی به خاطر این اقدام از من تشکر کردند."

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه