اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاد دانشگاه تهران:

راهبرد رژیم صهیونیستی ایجاد تفرقه بین نیروهای فلسطینی است / هدف آمریکا ایجاد مشروعیت برای اسرائیل است

راهبرد رژیم صهیونیستی ایجاد تفرقه بین نیروهای فلسطینی است / هدف آمریکا ایجاد مشروعیت برای اسرائیل است
استاد دانشگاه تهران با بیان این که سرنوشت سرزمین‌های فلسطینی باید به دست خودشان تعیین شود، گفت: راهبرد رژیم صهیونیستی ایجاد تفرقه بین نیروهای فلسطینی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاهین صادقی نسب در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، با اشاره به‌ روز قدس اظهار داشت: امسال بعد از دو سال شاهد برگزاری راهپیمایی روز قدس هستیم که قطعاً شاهد حضور خیل عظیمی از مردم ایران اسلامی در حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , قم فردا,

وی بر اهمیت نام‌گذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به نام روز قدس اشاره کرد و بیان داشت: این اقدام هوشمندانه و راهبردی امام خمینی (ره) توجه جهانیان را به فلسطین جلب کرد و این کشور بی‌دفاع را از انزوا درآورد.
صادقی نسب توطئه‌های رژیم صهیونیستی را موردتوجه قرارداد و گفت: راهبرد رژیم صهیونیستی ایجاد تفرقه بین نیروهای فلسطینی است به‌طوری‌که هم زمان با مقابله با گروه‌های مقاومت مختلف هم زمان با آن ایجاد تفرقه بین نیروها را هم دنبال کرده است.

,
,

وی افزود: اما با تمامی این دسیسه‌ها نه‌تنها در داخل بلکه در بیرون از سرزمین‌های اشغالی نیز کشوری منفور است به طوری که انزجار و تنفر جامعه عامه اروپا از اسرائیل بسیار بالا است و نتوانستند در این زمینه موفق شوند.

,

کارشناس مسائل سیاسی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به عادی‌سازی روابط کشورهای خلیج‌فارس با اسرائیل اشاره کرد و گفت: عدم استقلال این کشورها موجب شده که با فشار آمریکا روابط خودشان را این رژیم جعلی عادی‌سازی کنند.
وی ادامه داد: هدف از این عادی‌سازی روابط ایجاد مشروعیت برای اسرائیل است که بحمدالله در این حوزه نیز با شکست روبرو شدند.

,
,

صادقی نسب بیان داشت: سرنوشت سرزمین‌های فلسطینی باید به دست خودشان تعیین شود و همان‌طوری که رهبر معظم انقلاب فرمودند یک رفراندومی در سراسر سرزمین‌های اشغالی برای این که نوع حکومت خودشان را انتخاب کنند، برگزار شود و ان‌شاءالله روزی را شاهد باشیم که مردم بی‌دفاع فلسطین با سرنگونی رژیم غاصب صهیونیستی خود مالک و فرمانروای کشورشان باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه