اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون سیاسی دستگاه قضا در گفت‌‌و‌گو با دانا مطرح کرد؛

حضور معنادار مردم در اولین روز قدس بعد از شهادت «حاج قاسم»/ مشتاق و آماده ایم نابودی رژیم صهیونیستی را به زودی ببینیم

حضور معنادار مردم در اولین روز قدس بعد از شهادت «حاج قاسم»/ مشتاق و آماده ایم نابودی رژیم صهیونیستی را به زودی ببینیم
معاون سیاسی رئیس قوه قضائیه به اشاره به اینکه امسال اولین روز قدس بعد از شهادت حاج قاسم است که مردم گذشته از روز قدس به عشق این شهید بزرگوار هم به میدان آمده اند، گفت: ما مشتاقیم که به زودی نابودی رژیم صهیونیستی را ببینیم.
[

ناصر سراج، معاون سیاسی رئیس قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: روز قدس یادگاری است که امام راحل برای ما باقی گذشته اند و باید در هر شرایطی افرادی که دم از مسلمانی می زنند در این روز به هواداری مظلوم برخیزند و از ظالم اعلام برائت نمایند. الحمدلله مردم ما به رغم مشکلاتی که دارند به میدان آمده اند تا دشمن را رسوا کنند.

, ناصر سراج، معاون سیاسی رئیس قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ , ناصر سراج, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه عنوان کرد: البته هر کس که به اسم مسلمان است در این دسته بندی نمی گنجد، چرا که بسیاری از کشورهای عربی مانند رژیم آل سعود نه تنها مدافع مظلوم نیست بلکه خود نوکر ظالمی مانند رژیم صهیونیستی است و این برای کشوری که خود را مسلمان می داند بسیار شرم آور است.

,

سراج در بخش دیگری از اظهاراتش خاطرنشان کرد: روز قدس امسال دو ویژگی بسیار مهم داشت؛ اول اینکه اولین روز قدس بعد از شهادت سردار دلها سپهبد قاسم سلیمانی بود که با نگاهی به اطراف می بینید که مردم با تصاویری که از این شهید شاخص و بزرگوار در دست دارند، نشان می دهد که گذشته از عشق به روز قدس امسال به عشق سردار سلیمانی هم به میدان آمده اند.

,

معاون سیاسی رئیس دستگاه قضا در تکمیل بحث افزود: اما ویژگی دوم این است که مردم به رغم روزه بودن و گرمی هوا نشاط خاصی دارند؛ چرا که بعد از دوسال باز توانسته اند دوشادوش هم به میدان بیایند و فریاد خود را بر سر استکبار و رژیم منحوس صهیونیستی بریزند. مردم ما با اتکا به مولایشان علی بن ابیطالب(ع) که هنوز برخی پیراهن عزای ایشان را بر تن دارند و عزادار مولای دوعالم خود هستند از ظالم تبری می جویند و پشیبان مظلوم هستند.

,

سراج در خاتمه تصریح کرد: امیدوارم هرچه زودتر رژیم صهیونیستی نابود شود همانطور که رهبری انقلاب پیش بینی فرمودند اسرائیل به زودی از بین خواهد رفت و با توکل به خداوند مشتاق و آماده ایم تا نابودی اسرائیل را به زودی ببینیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه