logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تدوین برنامه هفتم توسعه کشور/با ترک فعل مسئولان برخورد جدی می‌شود

تدوین برنامه هفتم توسعه کشور/با ترک فعل مسئولان برخورد جدی می‌شود
مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور گفت: در حال حاضر برنامه هفتم توسعه در حال تدوین و فراغت از برنامه ششم در حال انجام است و در خرداد ماه ارائه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح‌الله اکبری، در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان زنجان اظهار کرد: دیوان محاسبات در بحث نظام مالی عمومی به دنبال آن است که منابع عمومی به منافع عمومی تبدیل شود و این منابع از معادن و منابع‌طبیعی و محیط‌زیست گرفته تا بودجه و منابع‌انسانی را شامل می‌شود.

مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور نظارت را خدمتی برای توسعه عنوان کرد و افزود: به دنبال توسعه استان‌ها هستیم و تلاش می‌کنیم منابع بر زمین مانده‌ای وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه دیوان محاسبات سعی دارد تا با همکاری و مشارکت مدیران و دستگاه‌ها از تخلفات احتمالی پیشگیری کند ولی اگر اصرار بر تخلف و هنجارشکنی باشد، قطعاً برخورد خواهد شد، گفت: در همین راستا یکی از محورهای رسیدگی دیوان محاسبات سند آمایش سرزمینی بوده که مصوب شده است.

اکبری گفت: در حال حاضر برنامه هفتم توسعه در حال تدوین و فراغت از برنامه ششم در حال انجام است و در خرداد ماه سال جاری ارائه خواهد شد و به‌ هنگام‌رسی در تفریغ بودجه سال گذشته انجام می‌شود تا در شهریورماه دولت در تدوین بودجه آتی از آن استفاده کند.

مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه نتایج تبدیل منابع عمومی به منافع عمومی باید در زندگی مردم مشخص باشد، گفت: یکی از نقاط ضعف اصلی نظام مالی عمومی برنامه‌محور نبودن بودجه است که توسط رئیس‌جمهور نیز مطرح شده و رسیدگی به سیاست‌های مالی تا تخصیص اعتبار نیز ایراداتی پیدا می‌کند.

در ادامه نیز مدیرکل دیوان محاسبات استان زنجان، دیوان محاسبات را نهادی نظارتی دانست و گفت: تلاش می‌شود تا با شفاف‌سازی‌ها خود مردم در جریان گزارش‌ها باشند.

محمدمهدی رضوانی‌فر گفت: برای این سازمان همواره صلاحیتی فرابودجه‌ای دیده شده است که سبب می‌شود در کنار دیگر دستگاه‌ها، با آنان همکاری کند.

در این جلسه غلامرضا بازگشا تودیع و محمدمهدی رضوانی‌فر به عنوان مدیرکل دیوان محاسبات استان زنجان معارفه شد.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه