اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه تربت حیدریه:

ضرورت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش / اندیشه های شهید مطهری هنوز زنده است

ضرورت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش / اندیشه های شهید مطهری هنوز زنده است
حجت الاسلام عصمتی، اجرای سند تحول بنیادین را یک ضرورت برشمرد و لازمه آن را تحول در درون معلمان و فرهنگیان عنوان کرد و گفت: این تحول باید ابتدا در درون معلمان جلوه دهد تا در ادامه تحولات بیرونی را جامعه مشاهده کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح توس؛ حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، امام جمعه تربت حیدریه صبح امروز در جمع معلمان، اساتید و مربیان عقیدتی سیاسی سپاه اظهار کرد: تعلیم و تربیت دو بالی است که انسان را به سعادت می رساند، لذا تعلیم و تربیت یا تزکیه نباید از هم جدا شوند و هیچکدام هم بر دیگری تقدم ندارد و فقط در تقدم رتبی، تزکیه مقدم است، اما کسی که تعلیم می دهد همچنان باید تزکیه هم داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی تصریح کرد: معلم باید خود را تکریم کند، به این گونه که لحظه به لحظه رشد علمی داشته باشد و هیچگاه در حرکت خود توقف نداشته و هر روز نیز نوآوری داشته باشد.

,

حجت الاسلام عصمتی، اجرای سند تحول بنیادین را یک ضرورت برشمرد و لازمه آن را تحول در درون معلمان و فرهنگیان عنوان کرد و گفت: این تحول باید ابتدا در درون معلمان جلوه دهد تا در ادامه تحولات بیرونی را جامعه مشاهده کند.

,

رییس حوزه علمیه مرحوم هراتی عنوان کرد: معلم باید برای هر روز خود برنامه داشته باشد و هیچگاه بدون برنامه نباشد، لذا اگر اندوخته های سالیان قبل را به دانش آموزان ارایه کنیم بدان معناست که عمر خود را ضایع کردیم.

,

عصمتی افزود: در اینکه آموزش و پرورش رشد و بالندگی داشته هیچ شکی نیست اما نظام اسلامی به این مقدار راضی نیست و ما به آنچه که تاکنون آمدیم نباید راضی باشیم چون این ضرر است.

,

وی خاطر نشان کرد: اندیشه های شهید مطهری هنوز زنده است و او یک معلم به تمام معنا در عرصه های تعلیم و تربیت و نوآوری است، لذا نسبت به گذشته که نگاه می کنیم خیلی رشد کردیم و قابل مقایسه نیست اما به این نباید قانع و راضی باشیم چون توان ما بیشتر است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه