logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان عنوان کرد؛

لایه روبی ۳۶ قنات به همت سپاه و بسیج در کرمان/ انجام بیش از هزار و ۷۰۰ پروژه رفع محرومیت زدایی و عمرانی در کرمان

لایه روبی ۳۶ قنات به همت سپاه و بسیج در کرمان/ انجام بیش از هزار و ۷۰۰ پروژه رفع محرومیت زدایی و عمرانی در کرمان
جواد جلالی با اشاره به اینکه لایه روبی ۳۶ قنات را با منابع سپاه، بسیج، خیرین و گروه های جهادی انجام داده ایم، گفت: هزار و ۷۶۱ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی با اعتبار ۸۷۵ هزار و ۷۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ جواد جلالی ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شده بود، گفت: هفت اولویت را در دستور داشته ایم که اولین اولویت ما تامین آب شرب آبرسانی بوده است؛ چرا که هزار و ۲۴۰ روستا استان کرمان دارای تنش آبی است و با برنامه ریزی صورت گرفته ۶۶۰ روستا به عنوان اولویت در نظر گرفته شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان کرمان ادامه داد: رفع مشکل آبرسانی برای ۴۵۰ روستا به سپاه استان و ۲۰۰ روستا به قرارگاه سازندگی خاتم سپرده شده است و سال گذشته، ۳۰۰ روستا آبرسانی شده اند و ما در مسئله آبرسانی نسبت به استان های دیگر جلو هستیم.

وی بیان کرد: اولویت دیگر تامین آب کشاورزی در سطح استان است و از دیگر اقدامات می توان  به لایه روبی قنات و سیستم انتقال اب اشاره داشت که توانستیم لایه روبی ۳۶ قنات را با منابع سپاه، بسیج، خیرین و گروه های جهادی انجام دهیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه اولویت دیگر ما توجه به ایجاد اشتغال در عرصه مشاغل خرد و خانگی با جذب تسهیلات در بانک های ملت، رسالت، تجارت و صادرات است، عنوان کرد: سال گذشته هزار و 342 شغل را ایجاد کرده ایم و همچنین دو کارگاه خیاطی در سال گذشته راه اندازی شده است.

جلالی افزود: امسال نیز با طرفیت برخی از بانک ها اقدام به راه اندازی اشتغال و تأمین تجهیزات اشتغال با استفاده از ظرفیت سپاه و بسیج انجام می دهیم.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان کرمان ابراز کرد: محرومیت زدایی و انجام پروژه های عمرانی از جمله ساخت مسکن محرومین و مددجویان، خانه عالم، کارگاه های اشتغالزایی و غیره از جمله اولویت های سازمان بوده است که هزار و 761 پروژه عمرانی و محرومیت زدایی با اعتبار ۸۷۵ هزار و ۷۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ انجام شده است.

وی افزود: انجام خدمات اجتماعی از جمله کمک های مؤمنانه به تعداد ۶۷۵ هزار و ۵۷۶ بسته معیشتی در سال گذشته بین خانواده های شناسایی شده، صورت گرفته است و در هفته بسیج سازندگی توزیع بیست هزار بسته معیشتی را در سطح استان خواهیم داشت.

این مقام مسئول اظهار کرد: از دیگر اولویت ها، توجه به مسائل حاشیه شهر است که در راستا بر موضوع ایجاد اشتغال خرد و خانگی تمرکز کرده ایم و توجه به مسائل فرهنگی از دیگر اولویت های سازمان است که در این زمینه گروه های جهادی فرهنگیان و دانشگاهی برای آموزش برخی از دانش آموزان اقدام می کنند.

جلالی با بیان اینکه ساماندهی گروه های جهادی را تا پایان سال به اتمام می رسانیم، خاطر نشان کرد: گروه های جهادی ستون فقرات سازمان بسیج سازندگی هستند و با هم افزایی ادارات و با استفاده از ظرفیت گروه های جهادی در راستای رفع محرومیت اقدام خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه