اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان یزد:

هیچ کارگری در یزد به علت افزایش حقوق اخراج نشده است/کارفرمایان یزدی کارگران را از یکدیگر می قایپند

هیچ کارگری در یزد به علت افزایش حقوق اخراج نشده است/کارفرمایان یزدی کارگران را از یکدیگر می قایپند
فلاحتی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: هیچ کارگری در استان یزد به علت افزایش حقوق از واحدهای تولیدی یزد اخراج نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمد رضا فلاحتی در گفتگو با خبرنگار یزد رسا،با بیان اینکه در استان یزد هیچ نیروی کاری به علت افزایش حقوق در سال جاری اخراج نشده اظهار داشت: استان یزد با کمبود نیروی کارگر ساده مواجه است به همین علت در سال گذشته نه تنها هیچ گونه اخراجی صورت نگرفته بلکه برخی از واحدها حقوق نیروهای خود را فراتر از میزان قانونی افزایش داده اند تا مانع بی انگیزگی و ترک کار از سوی نیروها شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد رسا,
 
,
وی ادامه داد: در استان یزد نه تنها اخراج نیرو نداریم بلکه کمبود نیروی کار باعث شده نیروهایی که توسط یک کارفرما در طول سالها آموزش دیده اند، توسط کارفرماهای دیگر به بهانه های حقوق بالاتر و مزایای بیشتر جذب شوند به همین علت برخی از کارفرمایان مجبور هستند مزایایی فراتر از میزان مشخص شده در قانون به کارگران خود پرداخت کنند.
,
 
,
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به اینکه  اکثر شهرستانهای استان با مشکل کمبود نیروی کار روبه رو هستند تصریح کرد: افزایش حقوق 57درصدی در سال1401 بی سابقه است که امیداویم این افزایش حقوق منجر به رفاه نسبی در بین کارگران بشود.
,
 
,
وی ادامه داد: نرخ بیکاری مردان در استان پائین است و تقریبا هیچ مردی  که خواهان شغل باشد در استان بیکار نیست.
,
 
,
فلاحتی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان خاطرنشان کرد: در زمینه نرخ بیکاری بانوان استان دارای مشکلاتی است که در همین زمینه در برنامه تحولی استان تحت عنوان یزد نوین با اولویت برنامه ریزی و اشتغال زایی بانوان در نظر گرفته شده اند.
,
 
,
شایان ذکر است: براساس آخرین سرشماری انجام شده شهرستان یزد با ۲۸هزار بیکار بالاترین درصد بیکاری را به خود اختصاص داده و همچنین شهرستان بهاباد با ۲۶۵نفر بیکاری کمترین درصد بیکاری را در بین شهرستانهای استان به خود اختصاص داده است.
,
 
,
انتهای پیام/ک
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه