اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر علمی «همایش بین‌المللی هورامان»:

«همایش بین‌المللی هورامان» تیر ماه به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می شود

«همایش بین‌المللی هورامان» تیر ماه به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می شود
نادر نادری گفت: «همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» در تیر ماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه رازی برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  نادر نادری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت:«همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» در روزهای بیست و پنجم و بیست و ششم تیر ماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه رازی برگزار خواهد شد و کشورهای مختلف برای حضور در آن اعلام آمادگی کرده اند.

 وی افزود: «همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» با محورهایی چون «باستان‌شناسی، تاریخ، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی»، «ادبیات، زبان و گویش‌های محلی»، «جغرافیا، محیط زیست و گردشگری»، «جامعه‌شناسی، آیین و هنر»، «اقتصاد، کارآفرینی، اشتغال و توسعه پایدار» و «معماری، شهرسازی و مرمت» برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,

نادری از راه اندازی وب سایت «همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» به آدرس: « hamayesh.razi.ac.ir/hawraman » خبر داد و گفت: علاقه مندان به شرکت در این همایش حداکثر تا سی و یکم خرداد ۱۴۰۱  فرصت دارند که مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

 وی با اشاره به همکاری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در برگزاری «همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» تصریح کرد: از جمله برنامه‌های جانبی «همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» می توان به برپایی نمایشگاه هایی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد با غرفه‌های متنوع صنایع دستی، موسیقی و...، برگزاری مسابقات بومی و محلی، تور هورامان گردی اشاره کرد.

 دبیر علمی «همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» با اشاره به ثبت «منظر فرهنگی هورامان/ اورامانات» به عنوان بیست و ششمین میراث جهانی ایران از سوی یونسکو، گفت: ۶۰ درصد از «منظر فرهنگی هورامان» در استان کرمانشاه، 30 درصد در استان کردستان و ۱۰ درصد آن در حلبچه عراق واقع شده است‌.

 نادری با برشمردن اهمیت برگزاری«همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار»، خاطرنشان کرد: در این راستا برنامه ریزی های لازم به منظور برگزاری ۲۰ پیش نشست و کارگاه تخصصی هورامان‌شناسی انجام شده است.

 وی افزود: با توجه به نامگذاری شعار سال، بر مبنای دستور مقام معظم رهبری باید نگاه دانش‌بنیان بر «همایش بین‌المللی هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» سایه افکند و از همه ظرفیت های موجود با بهره گیری از ایده‌های صاحب‌نظران استفاده کنیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,


,
, ,


 

انتهای پیام/

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه