logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل انتقال خون استان کرمان:

استفاده از ظرفیت رسانه‌ها در امر ترویج اهدای خون/ رشد ۲۵ درصدی اهدا خون کرمانی‌ها در ماه رمضان امسال

استفاده از ظرفیت رسانه‌ها در امر ترویج اهدای خون/ رشد ۲۵ درصدی اهدا خون کرمانی‌ها در ماه رمضان امسال
شکوهی گفت: باید از ظرفیت همه رسانه‌ها در زمینه اهدا خون استفاده کنیم و باید بدانیم که گسترش این موضوع فواید اجتماعی و فرهنگی بسیاری در بر خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج شکوهی مدیر کل انتقال خون در گفتگو  با خبرنگار "راه آرمان" در رابطه با استقبال خوب مردم استان کرمان در ماه مبارک رمضان در اهدای خون گفت:خوشبختانه استقبال خیلی خوبی از طرف مردم شریف استان کرمان به عمل آمد و یک رشد ۲۵ درصدی در ماه مبارک رمضان  امسال نسبت به سال قبل داشتیم که جا دارد از مردم عزیز دیار کریمان تشکر کنم.

وی با اشاره به اینکه شیب کرونا نسبت به ماه های گذشته کمتر شده است،و این دلیل بر این نمی شود که مردم خون دادن را فراموش کنند ما همیشه به خون نیاز داریم، ادامه داد:اگر مقداری شیب کرونا کم شده اما در کنار آن جراحی های الکتیو(غیر اروژانس) شروع شده و سایر نیازمندان به خون همانند بیماران تالاسمی  که به صورت مزمن به خون احتیاج دارند وجود دارند.

وی افزود: همیشه به همه گروه های خونی نیاز است، اما می توان در اینجا به اهدا پلاکت فرزیس اشاره کرد، چرا که بیماران سرطانی یا پیوند به این نوع پلاکت احتیاج دارند.

مدیر کل انتقال خون استان کرمان توضیح داد: با توجه به افزایش میزان سفرهای نوروزی امسال نسبت به سال های گذشته، آمار تصادفات هم بیشتر بود، خون قابل توجه ای برای هم وطنان نیاز بود اما به همت مردم و مدیریت مصرفی که توسط مراکز درمانی صورت گرفت خوشبختانه به مشکل برنخوردیم.

شکوهی با بیان اینکه همه رده سنی  بانوان و اقایان در سال می تواند خون اهدا کنند ادامه داد؛ سن اهدا افراد ۱۸_۶۵ سال است که البته سنین ۱۶تا ۱۸ سال می توانند با رضایت کتبی پدر و داشتن سایر شرایط برای اهدای خون به مراکز ما مراجعه کنند.

وی با پاسخ به این سوال که آیا در کرمان گروه خونی نادر داریم توضیح داد؛ بله چند مورد گروه خونی نادر داشته ایم نمیتوان یک عدد ثابت از موجودی و نیاز به خون گفت چرا که این عدد متغییر است و وابسته به مصرف و نیاز مراکز درمانی است که به عوامل متعددی از جمله جراحی های اورژانس در تصادفات بستگی دارد.

وی با بیان اینکه کار رسانه و فضای مجازی در رساندن خبر به مردم برای اهدا خون به ما کمک زیادی می کند افزود: جا دارد از همه اصحاب رسانه به واسطه انجام رسالت بزرگ خود و کمک به جذب اهدا کنندگان تقدیر و تشکر کنم.

شکوهی در پایان تصریح کرد: باید از ظرفیت رسانه‌ها در این زمینه استفاده کنیم و باید بدانیم که گسترش این موضوع فواید اجتماعی و فرهنگی بسیاری در بر خواهد داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ", راه آرمان, ",
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه