logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول سازمان بسیج اصناف استان کرمانشاه:

قاطعانه با افراد سودجو که قصد آسیب به معیشت مردم را دارند برخورد خواهد شد

قاطعانه با افراد سودجو که قصد آسیب به معیشت مردم را دارند  برخورد خواهد شد
امیر حمزه خزائی گفت: با افراد سودجویی که به هر نوعی اعم از گرانفروشی، کم فروشی، احتکار و ... قصد آسیب زدن به معیشت مردم را دارند توسط دستگاههای متولی با آنها قاطعانه برخورد خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر حمزه خزائی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص طرح تنظیم بازار و مقابله با گرانفروشان اظهار داشت: به دنبال اقدام شجاعانه ای که دولت در اجرای طرح ساماندهی پرداخت یارانه ها داشت و همچنین پیرو منویات مقام‌معظم رهبری در راستای کمک همه جانبه همه دستگاه‌ها به دولت در اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها، سازمان بسیج اصناف سپاه حضرت نبی اکرم(ص) هم در کنار سایر بازرسین اتاق اصناف و اتحادیه صنفی، جهادکشاورزی و صمت وارد عمل شد.

مسئول سازمان بسیج اصناف استان کرمانشاه افزود: برابر تفاهم نامه بین ریاست سازمان بسیج مستضعفین و معاون اول رئیس جمهور در خصوص نقش آفرینی بسیج در کنترل و نظارت بر بازار و قیمت ها، سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه نیز به دبیری سازمان بسیج اصناف و با همکاری خوب سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف استان کرمانشاه اقدام به تشکیل اتاق فکری جهت عملیاتی کردن این تفاهم نامه کردند.

وی بیان داشت: در همین راستا تعداد ۵۹۰ نفر از بسیجیان در سطح استان به عنوان بازرس جهت همکاری به سازمان های جهاد کشاورزی و صمت معرفی شدند.

خزائی خاطر نشان کرد: اولویت اول و اصلی بازرسان بسیجی بر امر بازرسی نظارت بر واحدهای صنفی و کنترل و بازرسی از چرخه های کامل اعم از تولید، توزیع و فروش اقلام و کالاهای اساسی است.

وی گفت: بر همین اساس کارگروهی به عنوان اقدام نشرک تنظیم بازار در سطح ملی تشکیل شد و در سطح استان نیز به ریاست استاندار، معاون هماهنگ کننده امور اقتصادی استاندار و دبیری مدیر کل تعزیرات و با عضویت رئیس سازمان جهاد کشاورزی، رئیس سازمان صمت، رئیس اتاق اصناف و سازمان بسیج اصناف ذیل کارگروه تنظیم بازار با هدف هم افزایی در انجام وظایف و پایش مستمر وضعیت بازار استان تشکیل شد.

مسئول سازمان بسیج اصناف استان کرمانشاه در خصوص میزان موفقیت طرح، افزود: قضاوت در خصوص موفقیت طرح را باید بر عهده مردم گذاشت و قصد داریم ماحصل این تلاش و اقدامات منتج به بازگشت آرامش به بازار شود و این اطمینان را به مردم می دهیم که با همکاری خوبی که دستگاه‌های متولی دارند این امر محقق خواهد شد.

خزائی خاطر نشان کرد: با افراد سودجویی که به هر نوعی اعم از گرانفروشی، کم فروشی، احتکار و ... قصد آسیب زدن به معیشت مردم را دارند توسط دستگاههای متولی با آنها قاطعانه برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه