اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در پی یک سهل انگاری؛

۶ هزار لیتر گازوئیل در مخزن بنزین تخلیه شد/ از عرضه گازوئیل ۳ هزار تومانی تا تحمیل خسارت به شهروندان

۶ هزار لیتر گازوئیل در مخزن بنزین تخلیه شد/ از عرضه گازوئیل ۳ هزار تومانی تا تحمیل خسارت به شهروندان
۶ هزار لیتر گازوئیل در حالی در مخزن بنزین جایگاه سوخت "سیب و سوران" تخیله شد، که سرپرست فرمانداری این شهرستان می گوید این اتفاق تعمدی نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، شماری از شهروندان سیب و سورانی با تماس با این پایگاه خبری از فروش گازوئیل به عنوان بنزین در جایگاه سوخت این شهرستان خبر دادند.

شهروندان سیب و سورانی گفتند: جدای از اینکه به جای بنزین ۳ هزار تومانی، گازوئیل ۳۵۰ تومانی را لیتری ۳ هزار تومان به آنها فروخته اند، خودروهای آنها نیز معیوب شده و هزینه ای اضافه بر دوش آنها گذاشته است.

اتفاق پمپ بنزین سوران تعمدی نبوده است

در همین راستا خبرنگار ما جهت بررسی صحت و سقم ماجرا به سراغ فرشاد گرگیج سرپرست فرمانداری شهرستان سیب و سوران رفت که وی به خبرنگار ما گفت: اتفاقی که اخیراً در پمپ بنزین سوران رخ داده تعمدی نبوده است.

وی افزود: بررسی های اولیه نشان از این دارد که در ماجرای پمپ بنزین عمدی در کار نبوده و صرفا سهل انگاری نیروی شیفت پمپ بنزین عامل این اتفاق بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: پس از متوقف شدن اولین ماشین در پمپ بنزین متصدی جایگاه موضوع را بررسی و متوجه می شود که در بنزین جایگاه مقداری گازوئیل وجود دارد که بلافاصله موضوع را به شرکت نفت و فرمانداری شهرستان اطلاع داده و با هماهنگی با عوامل شرکت نفت و فرمانداری اقدام به تعطیل نمودن جایگاه کرده است.

گرگیج خاطر نشان کرد: متصدی جایگاه پس از بررسی مخازن متوجه می شود که ۶ هزار لیتر گازوئیل با سهل انگاری نیروی شیفت جایگاه در مخزن بنزین جایگاه تخلیه شده است.

وی افزود: اخباری که در فضای مجازی در خصوص فروش بنزین آلوده با قیمت آزاد منتشر شده اساسا کذب است و صت ندارد.

این مقام مسئول ادامه داد: جایگاه مذکور تا زمان پاک سازی مخازن فعالیتی ندارد و کمتر از 48 ساعت آینده این امر میسر می شود و خدمت دهی جایگاه مذکور دوباره از سر گرفته می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
, اتفاق پمپ بنزین سوران تعمدی نبوده است, اتفاق پمپ بنزین سوران تعمدی نبوده است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه