اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افشاگری از فساد مالی یک نمایشگاه

افشاگری از فساد مالی یک نمایشگاه
دو مجری انصراف داده نمایشگاه الکامپ بیستم با اعلام فساد مالی پشت پرده موضوع ارزی ریالی نمایشگاه اعلام کردند: در الکامپ سال قبل مبلغ فروش 230 متر غرفه ارزی به حساب شرکت سهامی نمایشگاه واریز شده درحالی که مجری، هزینه 1000 متر ارزی را از شرکت کنندگان دریافت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، روسای سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران و اتحادیه فناوران رایانه تهران، دو مجری سابق این نمایشگاه در فاصله 3 روز مانده تا برگزاری بیستمین نمایشگاه الکامپ، در نشست مشترکی با انتقاد از روند غیرشفاف شرکت سهامی نمایشگاه ها مطالبی را درباره فساد مالی نمایشگاه الکامپ ارائه کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


ناصر علی سعادت، سخنگوی سابق ستاد الکامپ بیستم و رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران به نمایندگی از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور (نصر) در این رابطه گفت: غیرشفاف بودن مسایل ارزی- ریالی و روند ناسالم مالی ثبت نام در الکامپ بیستم از سوی شرکت سهامی نمایشگاه ها، مهم ترین انتقاد و اعتراض سازمان در برگزاری این نمایشگاه است.

نماینده سازمان نصر کشور با اشاره به اینکه شفافیت و اطلاع رسانی درخصوص چگونگی روند ثبت نام غرفه ها خطوط قرمز سازمان در برگزاری الکامپ بود، ادامه داد: هدف و رسالت سازمان به عنوان نماینده صنف در برگزاری این نمایشگاه بر این بود که تمام نقشه غرفه ها و فرایندهای این نمایشگاه با شفافیت اطلاع رسانی شود. اما شرکت سهامی نمایشگاه ها زیر بار این خواسته نرفت.

رئیس سازمان نصر تهران در مورد تخلفات شکل گرفته در الکامپ نوزدهم از سوی شرکت سهامی نمایشگاه ها و مجری پیشین گفت: طبق اعلام رسمی شرکت سهامی نمایشگاه ها، سال پیش در الکامپ نوزدهم، مبالغ مربوط به فروش تنها  230متر غرفه ارزی به حساب شرکت سهامی نمایشگاه واریز شده بود، درحالی که طبق اعلام این شرکت، مجری الکامپ نوزدهم، هزینه بیش از 1000متر ارزی را از شرکت کنندگان الکامپ دریافت کرده بود.

همچنین در این نشست، مهدی میرمهدی رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران، با اشاره به اینکه اتحادیه، به دلیل منافع صنف از مشارکت در برگزاری الکامپ انصراف داده، گفت: ساختار برگزاری نمایشگاه الکامپ از سوی شرکت سهامی نمایشگاه، نادرست است و این موضوع هیچ ارتباطی به مجری نمایشگاه ندارد.

میرمهدی با تاکید براینکه مساله ارزی- ریالی به هیچ عنوان نباید در برگزاری این نمایشگاه تخصصی مطرح باشد، افزود: زمانی که اتحادیه تخلف و فساد در مساله ارزی ریالی، چندنرخی بودن غرفه ها و رویه غیرشفاف مالی الکامپ را از سوی شرکت سهامی نمایشگاه ها مشاهده کرد، به سرعت از مشارکت انصراف داد.

میرمهدی با انتقاد از پدیده زیرمیزی و رانت در برگزاری نمایشگاه گفت: متاسفانه برخی قوانین نمایشگاه‌ها فسادبرانگیز است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه