اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس عنوان کرد؛

عدم استقبال سرمایه‌گذاری در عرصه سورتینگ در جنوب کرمان/ لزوم تغییر الگوی کشت محصولات کشاورزی در هفت شهرستان جنوبی کرمان

عدم استقبال سرمایه‌گذاری در عرصه سورتینگ در جنوب کرمان/ لزوم تغییر الگوی کشت محصولات کشاورزی در هفت شهرستان جنوبی کرمان
منصور شکراللهی گفت: دولت در بخش سورتینگ و بسته بندی ورود نمی کند، اما اعلام آمادگی کرده است که هر سرمایه گذاری تمایل داشته باشد، می تواند وام 12 درصد در این زمینه دریافت کند؛ اما در این زمینه استقبال نشده است؛ چرا که در عرصه بسته بندی و سورتینگ سرمایه گذاری نمی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور شکراللهی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به اینکه در هفت شهرستان جنوبی استان سالانه ظرفیت تولید چهار و نیم میلیون محصول کشاورزی را داریم، گفت: جنوب استان کرمان قطب کشاورزی است و علاوه بر اینکه می تواند تأمین کننده محصولات کشاورزی کشور باشد، می تواند صادرات کشور را نیز در زمینه محصولات کشاورزی به عهده بگیرد، اما نیاز به زیر ساخت دارد.

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس ادامه داد: دولت در بخش سورتینگ و بسته بندی ورود نمی کند، اما اعلام آمادگی کرده است که هر سرمایه گذاری تمایل داشته باشد، می تواند وام 12 درصد در این زمینه دریافت کند تا بتواند زیر ساخت های لازم را در منطقه ایجاد کند.

وی ضمن اشاره به بازدید وزیر کشاورزی، بانک عامل و رئیس کمیسیون کشاورزی از جنوب استان کرمان اظهار کرد: اعلام آمادگی شده است که وام 12 درصد با هر مبلغی در اختیار سرمایه گذار قرار خواهد گرفت اما در این زمینه استقبال نشده است؛ چرا که در عرصه بسته بندی و سورتینگ سرمایه گذاری نمی کنند.

شکراللهی تصریح کرد: بر خلاف دو سال گذشته که شاهد وضع مناسبی برای تولیدات سیب زمینی و پیاز نبوده ایم؛ امسال وضعیت صادرات بهتر بوده است و امید در دل کشاورزان ایجاد شده و امیدواریم در سال 1401 شاهد وضعیت بهتر برای کشاورزان منطقه باشیم.

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس خاطر نشان کرد: گفته می شود که باید الگوی کشت را تغییر دهیم؛ بنابراین کشاورزان در این زمینه باید ورود کنند و جلساتی را نیز با وزیر جهاد کشاورزی در این خصوص داشته ام و نظر وزیر بر این است که الگوی کشت در جنوب استان تغییر کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه