logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرماندار جویبار اعلام کرد؛

بهره‌برداری از خط لوله انتقال آب بهنمیر به بخش گیلخواران جویبار

بهره‌برداری از خط لوله انتقال آب بهنمیر به بخش گیلخواران جویبار
کمال رستمعلی گفت: خط انتقال سایز ۳۱۵ پلی اتیلن شهر بهنمیر به بخش گیل‌خواران با هزینه ۷.۵ میلیارد تومان جهت افزایش دبی آب شرب در روزهای آینده مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، کمال رستمعلی صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات آب شرب روستاهای بخش گیل‌خواران و مرکزی جویبار با اشاره به مشکلات کمبود آب شرب روستاهای شهرستان جویبار اظهارداشت: هر ساله با شروع فصل تابستان مشکل کم آبی در روستاهای شهرستان حادث می باشد که با برنامه‌ریزی و مدیریت و مصرف درست در بحث آب شرب و البته صرفه‌جویی با افزایش آن از منبع، بیش از هشتاد درصد مشکل آب شرب روستاهای بخش گیل‌خواران حل خواهد شد.
فرماندار جویبار با تأکید بر آغاز عملیات اجرایی احداث مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی و ایستگاه پمپاژ شهر کوهیخیل، شهرک صنعتی و روستاهای حومه با پیش بینی مبلغ ۲۰ میلیارد تومان با مدت قرارداد ۱۰ ماه از محل تنش خبر داد و در ادامه گفت: حفر یک حلقه چاه در منطقه آبکسر و اجرای خط انتقال سایز ۲۵۰ پلی اتیلن از سه راه میارکلا به منطقه پهناب جهت بهبود وضعیت آب شرب روستاهای شرق جویبار با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان از محل اعتبار تنش و محرومیت زدایی در برنامه سال ۱۴۰۱ می باشد.
این مسئول گفت: احداث ایستگاه پمپاژ آب روستای بالازرین کلا با مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان در دستور کار است، و در بحث اصلاح شبکه فرسوده با برنامه ریزی صورت گرفته و پیرو جلسه کارگروه توسعه روستایی از ابتدای سال ۱۴۰۱ به مقدار ۱۰ کیلومتر اصلاح انجام شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختمان اداری آب و فاضلاب شهرستان نیز در روزهای آینده با مبلغ ۲.۵ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه