اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

۲ هزار دامدار زنجانی متقاضی دریافت دامدار کارت هستند/ محدودیتی در ثبت نام بهره‌برداران وجود ندارد

۲ هزار دامدار زنجانی متقاضی دریافت دامدار کارت هستند/ محدودیتی در ثبت نام بهره‌برداران وجود ندارد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: برای ارائه تسهیلات دامدار کارت به دامداران استان زنجان هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد، و بیش از ۱۴.۴ میلیارد تومان برای استان اعتبار تخصیص یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد‌علی صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: در راستای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها و برای حمایت از تولید کنندگان و رونق واحد‌های تولیدی دام و طیور، دولت طرحی را با هماهنگی بانک مرکزی به تصویب رساند که طی آن بانک کشاورزی بر اساس معرفی وزارت جهاد کشاورزی، تسهیلات یارانه‌دار خرید نهاده‌های دامی را به واحد‌های کوچک در قالب دامدار کارت با نرخ سود ۱۰ درصد و به واحد‌های متوسط و بزرگتر از طریق سامانه بازارگاه با نرخ سود ۱۲ و ۱۵ درصد پرداخت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی با بیان اینکه دامداران زنجانی از این طرح استقبال کردند افزود: در خصوص ارائه تسهیلات دامدار کارت به دامداران استان زنجان نیز هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد، چراکه بیش از ۱۴.۴ میلیارد تومان برای استان اعتبار تخصیص یافته است.

,

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: در مرحله اول معرفی متقاضیان انجام شد و سقف پر شد در ادامه برای مرحله دوم نیز اعتباری برای ارائه مجدد دامدار کارت به استان تخصیص یافت که این اعتبار نیز ۱۴.۴ میلیارد تومان بود که از این رقم نیز بیش از ۱۰ میلیارد تومان معرفی انجام شده است.

,

وی با اشاره به اینکه بانک کشاورزی همراهی خوبی داشته و در حال پرداخت تسهیلات به متقاضیان است، گفت: نزدیک ۲ هزار بهره‌بردار در استان متقاضی دریافت تسهیلات از محل دامدار کارت هستند.

,

صادقی با اشاره به اینکه سقف تسهیلات دامدار کارت قبلا رقمی معادل ۵۰ میلیون تومان بود عنوان کرد: با توجه به اینکه نرخ ارز برای نهاده‌ها تغییر یافت سقف تسهیلات تا ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه