logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دانا گزارش می دهد؛

بازنمایی حقارت یا جوزدگی در جشنواره‌ای اروپایی/ حاشیه‌های فتوکال بازیگران «برادران لیلا» در کن

بازنمایی حقارت یا جوزدگی در جشنواره‌ای اروپایی/ حاشیه‌های فتوکال بازیگران «برادران لیلا» در کن
نوع پوشش بازیگران خانم فیلم «برادران لیلا» به عنوان تنها نماینده سینمای ایران در بخش اصلی جشنواره کن با حاشیه، تمسخر و انتقادات منفی فراوانی در فضای مجازی همراه بود.
[

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هفتاد و پنجمین جشنواره کن امسال نیز به پایان خود نزدیک می شود و این در حالی است که در بخش اصلی مسابقه این جشنواره برای بردن نخل طلا، فیلم «برادران لیلا»ی سعید روستایی به عنوان تنها نماینده سینمای ایران حضور داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

فتوکال پیش از نمایش فیلم ها و حضور در فرش قرمز جشنواره، معمولا از حواشی رسانه ای هر سال این جشنواره است و حضور سینماگران ایرانی در این دو بخش به لحاظ پوشش و لباس هایی که بر تن دارند، متاسفانه با انتقاد بسیاری در فضای مجازی روبرو می شود؛ انتقاداتی که امسال نیز به بازیگران «برادران لیلا» وارد بود؛ بازیگرانی که با همسران خود در این فتوکال حضور داشتند که پوشش بازیگران خانم و حرکت غیر عرف نوید محمد زاده حداقل برای ایرانی ها (بوسیدن عاشقانه همسرش در بخش فتوکال این فیلم) از حاشیه های حضور این فیلم در جشنواره امسال کن بود.

,

, ,

تمسخر و انتقادات زیادی در فضای مجازی به لباس های ترانه علیدوستی (بازیگر فیلم برادران لیلا) و فرشته حسینی (همسر نوید محمد زاده که صرفا به خاطر همراهی به این جشنواره آمده بود) شده بود؛ شاید پوشیدن آخرین مد لباس و یا هر لباس برهنه و نیمه برهنه برای بازیگران خارجی عادی و نشانه ای از فرهنگ و شخصیت آنها باشد، اما وقتی سینماگری از ایران برای نمایش فیلم خود به جشنواره ای بین المللی می رود، قطعا نه تنها به عنوان نماینده سینمای ایران از او یاد می شود، بلکه ناخواسته یک بازنمایی از فرهنگ و تمدن یک کشور ارائه می دهد که نوع پوشش بازیگران ایرانی و حتی حرکات و صحبت های آنها با خبرنگاران در این جشنواره ها به شدت زیر ذره بین رسانه های داخلی و خارجی است که این حاشیه ها می تواند یک بازنمایی حقارت آمیز و یا باعث افتخار سینمای یک کشور باشد.

,

, ,

با نگاهی دقیق تر به جشنواره های معتبر سینمایی دنیا مانند اسکار، کن، ونیز، برلین و ... براحتی می توان آخرین مد لباس های بازیگران خانم را نظاره گر بود؛ جشنواره هایی که به مانند جامعه آمریکایی و اروپایی به جنس زن همانند یک ایزار و کالا برای دلبری و کام جویی مردان نگاه می کند و حالا در این جشنواره ها و فرش های قرمز آنها به اوج خود می رسد؛ نگاهی که معمولا برای مردان و پوشش آنها سختگیری های خود را دارد و سال هاست که بیشتر بازیگران هالیوودی با یک استایل خاص (کت و شلوار مشکی به همراه پاپیون) در این جشنواره ها حاضر می شوند.

,

اما متاسفانه برخی بازیگران و سینماگران ایرانی حاضر در این جشنواره ها نیز با یک جو زدگی حاکم بر جشنواره، سعی در همراهی با این فرهنگ خودنمایی دارند که معمولا با انتقادات منفی جامعه ایرانی همراه می شوند؛ انتقادات و تمسخری که امسال نیز دامن گیر بازیگران و همراهان فیلم «برادران لیلا» شده بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه