اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ناهماهنگی جهاد کشاورزی استان و بانک کشاورزی در صدور دامدار کارت/ تسهیلاتی که به دست دامداران نمی رسد

ناهماهنگی جهاد کشاورزی استان و بانک کشاورزی در صدور دامدار کارت/ تسهیلاتی که به دست دامداران نمی رسد
جمعی از دامداران استان مرکزی از ناهماهنگی بین جهاد کشاورزی استان مرکزی و بانک کشاورزی در صدور دامدار کارت ناراضی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ بعد از اجرای طرح مردمی سازی یارانه‌ها و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، دولت برای حمایت از مرغداران و دامداران کشور ۲۰ هزار میلیارد تومان برای بخش دام و طیور کشور اختصاص داد تا بخشی از این تسهیلات ارزان قیمت با بهره ۱۰ درصد، بخشی با بهره ۱۲ درصد و بخش دیگری از آن با بهره ۱۵ درصد به تولیدکنندگان اعطا ‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب, .,

بر اساس تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته قرار بود بانک کشاورزی این تسهیلات را به صورت سهل‌الوصول به دامداران پرداخت کند و رؤسای جهاد کشاورزی استان‌ها نیز در ارتباط مستمر با نماینده وزارت جهاد کشاورزی در بانک و معاونت امور تولیدات دامی نیز به‌صورت لحظه‌ای مسائل مربوط به این طرح را رصد و اطلاعات آن را دریافت و در اختیار وزیر جهاد کشاورزی قرار ‌دهد و همچنین برای انجام این کار در شعب بانک کشاورزی یک میز خدمت در نظر گرفته شود و به ازای هر رأس دام روستایی سنگین نیز ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، دام صنعتی سنگین ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و دام سبک (گوسفند و بز) ۳۹۰ هزار تومان تسهیلات اعطا ‌شد.

, .,

درحالی‌که مسئولین وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده بودند که "زمانی که یک تولیدکننده بعد از معرفی بانک برای اولین بار به شعبه مراجعه می‌کند باید تمام‌کارهای او به‌سرعت در همان مراجعه انجام شود تا او بتواند در حداقل زمان ممکن وام موردنیاز خود را دریافت کند".

, .,

مشاهدات میدانی خبرنگار دیارآفتاب حکایت از این دارد که هیچ‌یک از این اتفاقات در استان مرکزی رخ نداده است و دامداران برای دریافت دامدار کارت باید هفت‌خوان رستم را طی کنند.

,

یکی از دامداران در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب گفت: برای دریافت دامدار کارت اقدام کردم بعد از ثبت‌نام و دریافت کد رهگیری پرونده به دلیل نقض مدارک برگشت خورد با مراجعه به جهاد شهرستان اراک اعلام شد باید برگه هویت گذاری را بارگذاری می‌کردید درحالی‌که این مدرک جزو مدارک اعلامی نبود بعد از تائید و ارسال به بانک، جهاد کشاورزی اعلام کرد برای دریافت دامدار کارت به شبکه بانک کشاورزی مرکزی مراجعه کنید با مراجعه به بانک اعلام شد باید به بانک کشاورزی شهر خود مراجعه کنید به بانک کشاورزی شهر مراجعه کردم اعلام شد که ۵ روز دیگه مراجعه کنید و این مسئله همچنان ادامه دارد.

,

وی ادامه داد: تازه با این هم پیگیری نهایت می‌خواهند برای هر دام یک‌میلیون تومان وام بدهد اون هم با این همه تورمی که در بخش نهاده‌ها وجود دارد. گره‌ای از کار باز نخواهد کرد و احتمال قید دریافت این تسهیلات را خواهم زد و به دنبال تعطیلی دامداری خواهم رفت تا برای همیشه راحت شوم.

,

این موضوعات نشان می هد که بین جهاد کشاورزی استان و بانک کشاورزی ناهماهنگی وجود دارد و چوب این ناهماهنگی ها بر سر  دامدار فرود می آید.

,

مسئولین استان با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و شعب بانک کشاورزی این موضوع را می‌توانند به عینه مشاهده کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه